Home » Ramen wassen

Ramen wassen

Denkt u eraan om uw ramen te laten wassen of laten schoonmaken? Wist u dat schone ramen hygiënisch aanvoelen, heldere lichtinval voor een ‘buiten’-gevoel zorgt, en vaak onbewust als prettig wordt ervaren. Het is dus aan te bevelen om te zorgen dat de glasbewassing goed geregeld is.

BrightWindows is een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het vakkundig reinigen van ramen. Met behulp van een veilige reinigingsmethode met Osmosewater zorgen we voor een optimale glanzende en stofvrije ramen voor een langere periode, het hele jaar door.

Contacteer onsOfferte aanvragen
professioneel ramen wassen
Kwaliteit en Ervaring

Elk raam wordt op een professionele manier schoongemaakt, terwijl we nog steeds zeer concurrerende prijzen bieden.

Eerlijk geprijsd

Wij geloven in onze eerlijke prijsstructuur. Onze prijzen beginnen vanaf €15, er zijn geen verborgen extra's of vervelende verrassingen.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden over het resultaat? Wij komen terug en maken de ramen opnieuw schoon op onze kosten!

Voorbeelden van streeploze en stralende ramen

Wij zijn trots om het werk van onze professionele glazenwassers te kunnen tonen

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

Voordelen van Bright Windows ramen wassen?

 • Professionele up-to-date apparatuur. Resultaten van hoge kwaliteit komen van hoogwaardige apparatuur en dat is wat dan ook wat onze professionele service te bieden heeft. Een hoog bereik door een water gevoede telescoopstelen  voor ramen tot de 4e verdieping is voldoende voor het reinigen van uw huis- of kantoor ramen.
 • Een milieuvriendelijke methode die alleen gezuiverd water gebruikt. Het moderne stadsleven heeft bepaalde nadelen en chemische vervuiling is daar één van. Daarom wordt onze zeer groene ruitenreiniging gedaan met ultra zuiver water.
 • Flexibele afspraken. Het stadsleven legt meestal veel stress op uw schema. Dit is precies de reden waarom het gemak van het boeken van een dienst die bij uw planning past, u extra gemoedsrust kan geven.
 • Verzekerde en gecertificeerde technici. Net als elke andere services brengt het schoonmaken van ramen bepaalde risico’s met zich mee voor uw eigendom en de veiligheid van de mensen die erbij betrokken zijn. Een goed bedrijf biedt duidelijke aansprakelijkheid en verzekering in het zeldzame geval dat er dingen misgaan. Ze bieden ook certificaten als een aanvullend bewijs van de kwaliteit en normen waaraan de schoonmakers zich houden.
 • Gebiedsdekking. Het maakt niet uit hoe goed een glazenwasser is, als hij niet werkt in het gebied waar u woont, heeft u er niet veel aan. Het inhuren van een bedrijf met een groot bereik geeft u de vrijheid.
 • Bescherming van uw privacy. Wanneer de glazenwasser een waterpaal gebruikt, hoeft hij uw huis niet binnen te gaan. Alle ramen zijn toegankelijk vanaf de buitenkant, zonder ladders, dus er is geen inbreuk op de privacy van uw kamers.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Vaak gestelde vragen

Hieronder hebben we de meeste gestelde vragen van onze klanten opgelijst.

Hoe lang duurt de service?

Het hangt af van het aantal vensters en hun staat.

Hoeveel schoonmakers komen er?

We sturen meestal 1 glazenwasser , maar we kunnen er meer verzenden indien nodig.

Waarom heb ik een parkeerplaats in de buurt van mijn eigendom nodig?

De apparatuur voor gezuiverd water is aan het busje bevestigd.

Vegen jullie de ramen schoon nadat ze zijn schoongemaakt?

Dit is in het geheel niet nodig, omdat het gezuiverde water geen strepen achterlaat.

Wat als het slecht weer is en het regent?

Het hangt ervan af hoe zwaar de regen is. Gewoonlijk wordt een beoordeling van de situatie uitgevoerd op de dag van de dienst. Bij normale regenval gaat de poetsbeurt gewoon door.  Als het weer niet optimaal is, zal Brightwindows  u informeren zodat u uw service naar een andere dag kunt verzetten.

Ramen reinigen in 4 stappen

Uw ruiten laten reinigen is eenvoudig & snel met BrightWindows
 • 1
  Afspraak Maken

  U maakt een afspraak met BrightWindows via ons offerteformulier.

 • 2
  Inspectie

  We komen bij u langs en bekijken het aantal en de hoogte van de ramen.

 • 3
  Schoonmaken

  De ruiten worden met professioneel materiaal schoongemaakt.

 • 4
  Zekerheid

  Uw ruiten zijn weer voor een periode beschermd tegen aanslag, regen en vuil.

Professioneel & betaalbare ramen wassen

Bent u op zoek naar een betaalbare en professionele ruitenreiniging? Bright Windows biedt precies dat voor alle huishoudelijke, commerciële en industriële eigendommen in regio Antwerpen:
Particulieren
 • Huizen
 • Appartementen
 • Villa’s
 • Serres
 • Veranda’s
 • Pergola’s
 • Gevels
 • Reclameborden
Bedrijven
 • Horeca (hotels, restaurants)
 • Kantoren
 • Winkels
 • Showrooms
 • Magazijnen
 • Fabrieken
 • Kmo’s
 • Havenbedrijven, Industrie
Organisaties
 • Scholen
 • Festivals (oa. Tommorowland)
 • Cyclo cross (Viptenten)
 • Overheidsgebouwen
 • Ziekenhuizen
 • Rusthuizen
 • Crèches
 • Culturele centra

Ramen zelf reinigen?

Ruitenreiniging is een van die huishoudelijke onderhoudsklussen die u altijd aan professionals moet overlaten. Goed huisonderhoud omvat het reinigen van buitenramen om uw huis er geweldig uit te laten zien en de aantrekkelijkheid van uw huis te behouden. Maar het reinigen van buitenramen zonder enige ervaring of professionele apparatuur kan gevaarlijk zijn:

U riskeert letsel door vallen. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie “zijn valpartijen wereldwijd de op één na belangrijkste oorzaak van overlijden door accidentele of onbedoelde verwondingen”. Met deze informatie in het achterhoofd is het beter om het beklimmen van ladders of stoelen voor een snelle doe-het-zelf-venster wassen achter wegen te laten.

U kunt de buitenkant van uw huis beschadigen. Zelfs als u zich zelfverzekerd en competent genoeg voelt om zelf de schoonmaak te doen, moet u er rekening mee houden dat eventuele accidentele schade aan uw eigendom uit uw eigen zak moet betalen.

Gezondheidsrisico’s. Met zoveel chemische schoonmaakproducten voor ramen en wasmiddelen op de markt, is zelfs een Ph.D. diploma in chemie misschien niet genoeg om de juiste keuze te maken. Het beschermen van uzelf en uw gezin tegen schadelijke effecten en mogelijke intoxicatie moet uw hoofdprioriteit zijn. Dat is gemakkelijk te bereiken door een professionele ramenwasser in te huren om het werk te doen..

Kostprijs ramen laten reinigen?

Wat zijn de belangrijkste prijsfactoren?

We geven u hieronder een lijst met de 6 belangrijkste factoren die de gemiddelde kosten voor het reinigen van ramen beïnvloeden:

 1. Het soort project / type pand
  De schaal van het reinigingsproject wordt bepaald door de grootte en het type van het schoon te maken pand. Er zal een aanzienlijke prijsverschillen zijn tussen het onderhoud van een flat, een rijtjeshuis of een herenhuis. Alles over opbouw prijs van een ramenwasser vind je bij prijzen glazenwassers.
  Het aantal slaapkamers is ook een belangrijke factor. Elke afzonderlijke kamer heeft immers zijn eigen set ramen die moeten worden schoongemaakt. Dit geldt ook voor kantoorpanden met meer of minder grote ruiten.
 1. Het aantal verdiepingen
  De toegankelijkheid van de ramen is een belangrijke factor in de ruitenreiniging. De tools en technieken die voor deze service worden gebruikt, zijn afhankelijk van welke verdieping het hoogste venster is. De aanpak en de kosten kunnen variëren als de ramen zich op de begane grond, op de vierde verdieping of hoger bevinden.
 2. Welke kant moet worden schoongemaakt
  Welke kant moet worden schoongemaakt, beïnvloedt ook de totale kosten. Of u uw ramen aan de binnenkant, buitenkant of misschien aan beide kanten wilt laten reinigen, heeft invloed op de tijd en arbeidskosten.
 3. Frequentie van diensten
  Hoe vaak wilt u de ramen professioneel laten reinigen? Het maakt een verschil of u het maar één keer nodig hebt of dat u herhaalde bezoeken wilt, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of om de 2 maanden.
 4. Speciale raamreiniging
  Natuurlijk zijn er andere glasstructuren zoals serres, glazen daken en dakramen. Deze transparante constructies vereisen ook af en toe wat aandacht. Daarom zou het handig zijn om hun onderhoud uit te voeren tegelijk met het wassen van de andere, meest voorkomende soorten ramen. Er zijn veel voordelige deals voor het schoonmaken van ramen waar u voor kiest.
 5. In combinatie met andere schoonmaakdiensten
  Het onderhoud van uw huis vereist meer dan het schoonmaken van ramen en kan ook goot- en terrasreiniging omvatten. Wij leveren een breed scala aan diensten en bieden u de mogelijkheid om deze te combineren. Dit kan een verstandige keuze zijn omdat het u tijd en geld bespaart. Ook is het veel handiger om één glazenwasser te hebben die alle ramen, goten en patio’s in uw woning schoonmaakt dan drie afzonderlijke services te boeken.

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe wij uw ramen schoonmaken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Om erachter te komen wat de kosten zijn voor het laten reinigen van uw ruiten, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Uw ramen professioneel laten reinigen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows!
Offerte Aanvragen

Professionele glazenwassers voor residentiële en commerciële services

Geniet langer van sprankelend schone ramen met onze geavanceerde wasmethoden:
 • Zuivere waterbehandeling – Dit is momenteel de meest geavanceerde benadering voor het reinigen van ramen. Onze schoonmakers gebruiken een 17 meter lange steel van sterk koolstofvezel materiaal bevestigd aan een tank met gezuiverd osmosewater in onze bestelwagen. De technici gebruiken deze methode om vuil, mineralen en chemicaliën uit uw glas te verwijderen. Hierdoor kunnen we vensters tot vier verdiepingen bereiken.
 • Traditionele glazenwassing –. In tegenstelling tot de watergevoede Telescoop methode, gebruiken onze glazenwassers hier schoonmaakmiddelen om vuil en chemicaliën uit uw glas te verwijderen. We raden deze methode aan om uw woning- of kantoor ramen van binnenuit te reinigen.

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Kristal heldere ruiten

Wij poetsen niet enkel uw ramen, alsook de raamkader, venstertabletten , voordeur/zijdeuren, garagepoort.

Volledig verzekerd

We zijn betrouwbaar, verzekerd en de beste keuze. Onze professionele glazenwassers staan klaar voor elke klus, groot of klein.

Tevredenheidsgarantie

We beloven u de hoogste waarde te bieden voor de schoonmaak van ramen. We leveren elke klant superieure service, elke keer weer.

Uw glazenwasser in regio Antwerpen

Inderdaad, ons doel is om u professionele huishoudelijke en gespecialiseerde schoonmaakdiensten te bieden, wanneer u ze nodig heeft en waar u ook bent. Hier is onze locatielijst voor services voor het reinigen van ramen: