Home » Carport reinigen

Carport reinigen

Carports, overkappingen, veranda’s, serres veilig laten reinigen met een langdurig resultaat

Een carport, overkapping, veranda, serre is een investering voor uw huis of bedrijfspand, maar als ze niet goed onderhouden worden, kunnen ze er vuil, verouderd en dof uit gaan zien. Door ze regelmatig te laten reinigen, kunt u lekken en beschadigde afdichtingen opsporen en regelmatig schoonmaken kan helpen om verbleking en verkleuring tegen te gaan, wat allemaal veel voorkomende problemen zijn.

Ook voor het schoonmaken van carports kunt u bij schoonmaakbedrijf Brightwindows in regio Antwerpen terecht. Met behulp van onze telescopische stelen, osmosewater en softwash hebben we alle professionele apparatuur om uw overkappingen veilig en snel te reinigen.

Carports kunnen bestaan uit diverse materialen zoals hout, aluminium, metaal, staal met telkens een uniek dakbedekking zoals golfplaten, glas, plexiglas, dakpannen, shingles, … tot zelfs zonnepanelen.

Laat uw carports en andere overkappingen tijdig reinigen om ophoping en aanhechten van schimmel, mos, algen, roet en kalk te vermijden. Elk materiaal vraag een andere reiniging, bij BrightWindows hebben we alle producten en apparatuur om deze te reinigen zonder beschadigingen.

Contacteer onsOfferte aanvragen
carport reinigen
Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale schoonmaakfirma dat eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Carports laten reinigen & onderhouden door een expert

Carports beschermen onze auto maar ook de woning en elementen onder de overkapping tegen diverse weersinvloeden. Ze zijn de perfect alternatief of aanvulling op een garage of vrijstaand gebouw dat niet beschikt over een dak. Met een carport, krijgt u het gemak van overdekt parkeren zonder dat u de kosten heeft van een volledig gebouw.

Na verloop van tijd kunnen ze vuil worden en er dof uit gaan zien. Uw carport onder hoge druk wassen is niet altijd een goede manier om vuil, schimmel en andere vormen van vuil te verwijderen. Het zou de diverse materialen kunnen beschadigen met alle gevolgen op lange termijn.

U moet uw carport ten minste eenmaal per jaar laten reinigen om vlekken door algen, vuil, stofophoping, uitlaatgassen te voorkomen. Bij het schoonmaken is het belangrijk om te letten op scheuren, gaten of geërodeerde plekken.

Bij BrightWindows gebruiken we zachte technieken zoals softwashen en osmosewater om delicate oppervlakken van carports te reinigen. Hogedrukreiniging kan metaal, hout, pvc, aluminium en staal beschadigen. Wij wassen alle carports zacht met behulp van lage druk van een speciale luchtpomp om gespecialiseerde reinigingsmiddelen toe te passen die schimmel, meeldauw, algen en andere organische vlekken te verwijderen.

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

``Carports laten reinigen door een schoonmaakbedrijf is duur

Uw carport laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf hoeft helemaal niet duur te zijn. U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen, maar we zetten graag even enkele nadelen op een rijtje:
- afhankelijk van het materiaal van de carport moet u andere onderhoudsproducten en apparatuur voorzien
- carports zijn niet altijd eenvoudig bereikbaar en gevaarlijk te reinigen op grote hoogtes
- onderhoudsproducten kunnen al snel enkele tientallen tot honderd euro kosten, losstaand van ook de borstels

Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om uw carport een nieuw uiterlijk te geven, kunt u beroep doen op onze professionele softwash. Bij BrightWindows zijn we al meer dan 25 jaar actief. Wij leveren diensten op het gebied van softwash, osmosereiniging in de Antwerpse regio. Neem contact met ons op voor de beste schoonmaakdiensten in zijn klasse.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Wat is een carport?

Een carport is een overdekte structuur die wordt gebruikt om voertuigen, voornamelijk auto’s, een beperkte bescherming te bieden tegen regen en sneeuw. De structuur kan vrijstaand zijn of aan een muur worden bevestigd. In tegenstelling tot de meeste structuren, heeft een carport geen vier muren, maar meestal één of twee.

Wat onderscheidt een carport van een garage?

Carports zijn metalen constructies die ofwel met doek ofwel met een dak kunnen worden overdekt. De meeste carports zijn vrijstaand van uw huis en hebben ten minste een kant open. Gewoonlijk hebben garages vier muren, een dak, en zijn ofwel bevestigd aan uw huis of zijn een vrijstaande structuur.

Hoe vaak moet een carport worden schoongemaakt?

Afhankelijk van de blootstelling van uw carport is één of twee keer per jaar onderhoud meer dan voldoende. Als u in de buurt van grote wegen bent, of in een bebost gebied, of als de carport op het noorden is gelegen, kan het nodig zijn twee keer te reinigen.

Bent u op zoek naar een carport schoonmaker in uw buurt?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows voor pleister reinigingen!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.