Home » Gevelreiniging

Gevelreiniging

(Buiten)muren in alle materialen veilig laten reinigen met een langdurig resultaat

De gevel is het visitekaartje van een woning of bedrijf. Daarom is het belangrijk dat deze representatief is. Een gevel kan na verloop van tijd door uitlaatgassen, weersinvloeden, most, algen vuil worden.

Het uitzicht wordt uiteindelijk aangetast, waardoor het gebouw of woning zijn oorspronkelijke charme en schoonheid zal verliezen. Wij bij Brightwindows zijn er om u te helpen uw muren of gevel in (bak)steen, hout, crêpi, aluminium of PVC properder dan ooit te krijgen.

Brightwindows kan op een veilige, dus zonder beschadigingen helpen uw gebouw te verjongen door het zijn oorspronkelijke kleuren terug te geven. Het verbetert ook het uitzicht en geeft uw gebouw verdere bescherming tegen verval.

Contacteer onsOfferte aanvragen
gevel professioneel laten reinigen
Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale & professionele schoonmaakfirma die eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Voorbeelden van gevelreinigingen

Wij zijn er trots op uw een systeem voor gevelreiniging te kunnen tonen dat indrukwekkende resultaten oplevert bij onze klanten

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

Gevel reinigen? Dit zijn de mogelijkheden.

De meest gekende techniek die we kennen om gevels te reinigen is vaak het gebruik van een hogedrukreiniger. Het is een extreme manier om de gevel schoon te spuiten en aanslag te verwijderen.

Maar wat als er is ook een zachtere optie om uw gevel te reinigen, met minder kan op schade? Softwash gevelreiniging is al meer dan 25 jaar een uitstekend alternatief voor een hogedrukreiniging, omdat ze met 100 % biologisch afbreekbare producten werken. Met softwash kunnen we elke soort gevel reinigen en behandelen zonder hem te beschadigen.

De toepassingen van softwash zijn ideaal voor gevels en vele andere ondergronden:

  • Stenen ondergronden (dakpannen, gevelstenen, tegels, kiezels, klinkers)
  • Gladde ondergronden (schilderwerken, trespa, kunststoffen oppervlakten)
  • Ondergronden van pleister (crêpi gevels, stuckwerk)
  • Houtwerk (houten gevelpanelen, schuttingen, bankirai, tuinmeubilair)

``Softwash gebruikt chemische producten die gevaarlijk zijn voor de gevel

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Wat is gevelreiniging?

In het kort: gevelreiniging is het proces waarbij de buitenkant van een gebouw vrij wordt gemaakt van vuil, viezigheid, vlekken en andere verontreinigingen. De gevel verwijst meestal naar het voorste deel van het gebouw waar de ingang zich bevindt.

Enkele van de meest populaire materialen die voor gevels worden gebruikt zijn glas, (bak)steen en hout, pleisterwerk, sandwichpanelen uitzonderlijk zijn er ook gebouwen met een metaal zoals roestvrij staal of aluminium.

Er zijn verschillende invloeden die een impact hebben op de vervuiling. Het weer kan bijvoorbeeld zijn tol eisen, net als verontreinigende stoffen in de lucht. Deze combinatie kan ervoor zorgen dat de kleur van de gevel vervaagt, wat het algemene uiterlijk van het gebouw beïnvloedt.

Hoe een gevel wordt gereinigd, hangt af van het materiaal waarvan het is gemaakt. De gebruikte apparatuur en methoden zullen specifiek zijn voor het type materiaal, zodat er geen schade optreedt tijdens de gevelreiniging. De locatie en functie van het gebouw kunnen ook bepalen hoe de gevel precies wordt gereinigd.

Waarom is gevelreiniging belangrijk?

Eenvoudig gezegd is een schoon, representatief gebouw esthetisch veel aangenamer dan een vuil gebouw. Het valt niet te ontkennen dat een fris uitziende gevel een gastvrijere uitstraling heeft en de toon zet voor de rest van de woning of uw bedrijf. Dus als u graag indruk wilt maken op voorbijgangers en degenen die uw woning of bedrijfspand betreden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de gevel van uw gebouw in tiptop conditie is en vrij van vuil, sporen en lelijke vlekken.

Het schoonhouden van de gevel van uw gebouw is ook belangrijk als u het verhuurt. Het kan zijn dat in uw huurovereenkomst staat dat u de buitenkant van het gebouw moet onderhouden, dus het is essentieel dat u dit deel van het pand ten allen tijden onderhoudt.

Kan ik zelf de gevel van een gebouw reinigen?

Het goede nieuws is dat het mogelijk is om zelf de gevel van uw gebouw te reinigen. Het is echter wel belangrijk om te weten dat dit een lastige klus kan zijn en dat het van cruciaal belang is om ervoor te zorgen dat u beschikt over de juiste apparatuur, schoonmaakmiddelen en kleding voordat u aan de slag gaat.

Het is ook belangrijk te beseffen dat u bij het reinigen van de gevel van uw gebouw waarschijnlijk op hoogte zult moeten werken, dus het is essentieel dat u gezondheid en veiligheid ten allen tijde serieus neemt.

Natuurlijk kunt u de gevelreiniging overlaten aan een specialist, u moet dan niet investeren in dure apparatuur en schoonmaakmiddelen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte om de exacte prijs te kennen.

Moet ik de gevel van mijn gebouw professioneel laten reinigen?

Als u de gevel van uw gebouw niet zelf wilt reinigen, kunt u een professioneel bedrijf inschakelen om het werk uit te voeren. Of het nu gaat om gevelreiniging van hout, glas of steen, als u een expert inhuurt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw veiligheid op het spel zet of de buitenkant van uw gebouw beschadigt, en u bespaart uzelf ook een hoop tijd en moeite. U zult ook merken dat het eindresultaat veel beter is dan u zelf zou kunnen bereiken.

Bent u op zoek naar een specialist in het gevels reinigen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows voor gevelreiniging!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.