Schoonmaakdiensten voor bedrijven

Brightwindows verzorgt verschillende schoonmaakdiensten voor bedrijven en instellingen in Antwerpen en omgeving. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eenmalige schoonmaakopdrachten, maar ook voor de dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaak van uw bedrijfspand.

Samen met u bekijken wij de situatie en gaan een gepast schoonmaakschema opstellen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en eisen.

Onze vaste en nieuwe klanten waarderen ons werk zoals vloerreiniging, hogedrukreiniging, osmosereiniging, gevels, parkings, en schoonmaken van kantoren, zonnepanelen en glaspartijen in bedrijven.

Wat zijn uw schoonmaakwensen?

Wij maken uw kantoor of bedrijfspand schoon en netjes!

Offerte Aanvragen

0

km onderweg naar klanten

0

m² ramen gewassen

0

liter koffie gedronken

0

zonnepanelen gereinigd

Onze schoonmaakdiensten

Al onze diensten zijn van hoge kwaliteit en uitgevoerd door deskundige medewerkers

Interesse in onze schoonmaak?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op. We bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Contacteer mij!

  Voorbeelden van onze schoonmaakdiensten bij bedrijven

  Wij zijn er trots op onze realisaties te kunnen tonen bij de diverse bedrijven en organisaties

  Wilt u weten wat klanten van ons vertellen?

  + Eerlijke prijs
  + Mooi resultaat
  + Duidelijke communicatie

  Dennis

  René is een zeer vriendelijke man en biedt een eerlijke prijs voor de schoonmaakwerkzaamheden

  Kris

  Zeer goede service en vriendelijkheid ten top. Ik raad deze glazenwasser aan iedereen aan.

  Ann

  Alles spik en span toen ik thuiskwam! 😀 Wat kan een mens nog meer verwachten.

  Bonny

  Topteam! zeer tevreden, al jaren trouwens! Beste Glazenwasser ooit in de regio Antwerpen en omstreken.

  Danielle

  Goede, snelle en vriendelijke service. Propere ramen, maar ook de omlijstingen zijn spik en span! De beste ramenwasser ooit. Ik wil geen andere meer 😃

  Leen

  Zeer proper Werk. Ook planning is een pluspunt. Ik begin niet meer aan men ramen 😀

  Bart

  Hieronder slechts enkele sectoren waar we actief zijn

  Elke sector vraagt qua schoonmaak om een andere aanpak.
  Kantoren

  Wij houden het kantoorpand schoon en fris, zodat uw medewerkers dagelijks het verschil kunnen maken. Wist u dat een schone werkplek kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim?

  Zorgsector

  Onze mensen hebben zorg en aandacht voor de schoonmaak in uw zorginstelling. Met ruim 26 jaar ervaring zijn we een vertrouwde partner in rusthuizen, ziekenhuizen en woonzorgcentra.

  KMO's

  Kwaliteit en service staan voorop bij het schoonmaken en schoonhouden van uw bedrijf, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft en u de klanten in alle netheid kunt ontvangen..

  Scholen

  Wij zorgen voor een opgeruimde, hygiënische en veilige leeromgeving van kinderen met de schoonmaak van scholen door het team van schoonmakers bij Brightwindows zowel de binnen- als buitenruimtes.

  Horeca

  Van de bar, eetgelegenheid, keuken tot het terras en uw parking: Brightwindows zorgt ervoor dat uw restaurant, café, hotel schoon is – niet alleen binnen maar ook buiten.

  Winkels

  Wij begrijpen maar al te goed dat spiegels, de vloeren en vooral ook de gevel en de ramen er iedere dag goed verzorgd moeten uitzien om klanten te ontvangen in uw winkel.

  10 meest gestelde vragen

  De vaakst gestelde vragen van bedrijven bij schoonmaakbedrijf Bright Windows.

  1. Wat is de frequentie van de schoonmaakdiensten?

  Schoonmaakwerk gebeurt vaak dagelijks, wekelijks, maandelijks of eenmalig. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Wij denken mee en geven advies over de beste schoonmaakaanpak. Met heldere afspraken en duidelijke communicatie komen wij op het moment dat u het beste past. Wel zo fijn. Hoeft u zich hier verder geen zorgen over te maken.

  2. Biedt u een tevredenheidsgarantie?

  Uw bedrijf is belangrijk voor ons en wij willen er zeker van zijn dat u tevreden en volledig tevreden bent. Als de kwaliteit van het uitgevoerde en betaalde werk niet bevredigend is, neem dan binnen 24 uur contact met ons op en wij zullen regelingen treffen om de situatie recht te zetten. Als u van mening bent dat we uitstekend werk hebben geleverd, schrijf dan een recensie over ons op één van onze social media of via e-mail, zodat anderen kunnen zien wat onze service te bieden heeft. We lezen graag beoordelingen van klanten!

  3. Krijgen we altijd dezelfde schoonmaker?

  Ja, dat is zo. We houden graag dezelfde schoonmaker omdat hij/zij efficiënter en effectiever schoonmaakt na de eerste training op locatie en bij u op locatie. We willen graag dat onze schoonmakers een langdurige relatie opbouwen binnen het team waarin ze werken en vervolgens profiteren van regelmatige opfriscursussen op locatie.

  4. Zijn uw schoonmakers volledig opgeleid?

  Ja, onze schoonmakers zijn volledig opgeleid voordat ze beginnen met schoonmaken en ze worden daarna regelmatig bijgeschoold over nieuwe voorschriften en schoonmaaktechnieken in overeenstemming met de hoogste standaarden binnen de markt.

  5. Kunt u ons referenties geven?

  Ja, natuurlijk. Wij hebben een getuigenis pagina op onze website met een aantal recensies van onze klanten. Mocht u echter een directe referentie nodig hebben van een aantal klanten dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

  6. Hoe kan ik schoonmaakdiensten aanvragen?

  Wij zijn één telefoontje of e-mailtje van u verwijderd! U kunt hier een offerte aanvragen voor commerciële schoonmaak schoonmaakdiensten of ons bellen op 0495 53… (toon GSM-nummer).

  7. Kan ik een offerte krijgen via de telefoon?

  Helaas kunnen wij geen nauwkeurige offerte garanderen via de telefoon. We maken echter graag een afspraak voor een gratis prijsopgave wanneer het u schikt. Bel ons op 10495 53… (toon GSM-nummer) U kunt ook ons eenvoudige online aanvraagformulier hier invullen.

  8. Moet ik een langetermijncontract tekenen?

  Nee. Wij bieden flexibele eenmalige diensten, periodieke schoonmaakbeurten en/of regelmatige, doorlopende onderhoudsbeurten. De keuze is aan u!

  9. In welke type van sectoren bent u gespecialiseerd?

  Wij leveren professionele schoonmaakdiensten aan een verscheidenheid van commerciële en residentiële gebouwen, zoals winkels, financiële instellingen, gezondheidszorg, onderwijs, horeca, gespecialiseerde industrieën en nog veel andere bedrijven.

  10. Moet ik zelf schoonmaakproducten of -benodigdheden voorzien?

  Nee. We komen aan met al het schoonmaakmateriaal dat we nodig hebben en nemen het mee als we vertrekken. We zijn er trots op dat we de beste producten en stofzuigers op de markt gebruiken om ervoor te zorgen dat we uw bedrijf brandschoon achterlaten.

  Als u voorkeuren hebt met betrekking tot de schoonmaakproducten die we gebruiken, laat het ons gerust weten en we zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen.

  Uw schoonmaakbedrijf in regio Antwerpen & Vlaams-Brabant

  Inderdaad, ons doel is om u professionele commerciële en industriële schoonmaakdiensten te bieden, wanneer u ze nodig heeft en waar u ook bent. Hier is onze locatielijst voor services:

  Onze schoonmaakdiensten in 4 stappen

  Beroep doen op onze reinigingsdiensten is eenvoudig & snel met BrightWindows
  • 1
   Afspraak Maken

   U maakt een afspraak met BrightWindows via ons offerteformulier.

  • 2
   Inspectie

   We komen bij u langs en bekijken de grootte van werkzaamheden

  • 3
   Schoonmaken

   De opdracht worden met professioneel materiaal uitgevoerd.

  • 4
   Geniet

   U kunt opnieuw genieten van een propere, schone of hygiënische gebouwen

  Professioneel & betaalbaar schoonmaakbedrijf

  Bent u op zoek naar een betaalbaar en professioneel schoonmaakbedrijf? Bright Windows biedt precies dat voor alle openbare, commerciële en industriële gebouwen:
  Organisaties
  • Scholen
  • Festivals (oa. Tommorowland)
  • Cyclo cross (Viptenten)
  • Overheidsgebouwen
  • Ziekenhuizen
  • Rusthuizen
  • Crèches
  • Culturele centra
  Bedrijven
  • Horeca (hotels, restaurants)
  • Kantoren
  • Winkels
  • Showrooms
  • Magazijnen
  • Fabrieken
  • Kmo’s
  • Havenbedrijven, Industrie

  Diensten die wij aanbieden

  Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten voor zowel bedrijven als particulieren. We gebruiken de nieuwste technologie voor vensterreiniging om ervoor te zorgen dat je ramen kristalhelder blijven.
  • VLOERONDERHOUD
   In ieder pand worden de vloeren het meest intensief gebruikt. Gedegen vloeronderhoud is dan ook onmisbaar. Schoonmaakbedrijf Brightwindows kent voor ieder vloeroppervlak de juiste reinigingsmethode.
  • GLASBEWASSING
   Voor glasbewassing in de regio Antwerpen aan zowel binnen- als buitenzijde van gebouwen draait Basic clean haar handen niet om. Hoe hoog het gebouw ook is, of hoe lastig bereikbaar de ramen zijn.
  • KANTOREN SCHOONMAKEN
   Schone kantoorruimtes zijn essentieel voor uw bedrijf. Uw medewerkers waarderen een opgeruimde en hygiënische werkomgeving. En wist u dat het ziekteverzuim van uw werknemers met 10% afneemt door uw kantoor hygiënisch en schoon te houden?
  • GEVELREINIGING
   Alle vormen van gevelreiniging kunt u aan Brightwindows uitbesteden. Of het nu gaat om graffitiverwijdering, het reinigen van damwandprofielen, gevelbekleding schoonmaak of kunststof panelen
  • SCHOONMAAK RAMEN & GLASPARTIJEN
   Grote glaspartijen, vitrines zijn het uitstalraam voor potentiële klanten. Deze worden snel vuil door regen en stof. Periodieke schoonmaak van glazen ramen zijn aangewezen om alles netjes en schoon voor te stellen.
  • ZONNEPARK REINIGEN
   Op bedrijfsdaken, staldaken, in de weilanden en op het water. Waar de zonnepanelen ook geplaatst worden, één ding hebben ze allemaal gemeen: ze worden een keer vies en ze moeten een keer schoongemaakt worden. Wij doen dit graag voor u. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan en geïnvesteerd in oplossingen om de panelen grondig en effectief schoon te maken.

  Tevreden bedrijven

  Ons vermogen om uitstekende resultaten te leveren voor onze klanten begint met ons team van professionele en betrouwbare specialisten.