Home » Terras reinigen

Terras reinigen

Denkt u eraan om uw terras te reinigen of laten reinigen? Het terras is bij uitstek de plek om te relaxen en te genieten. Een schoon terras draagt bij aan dat genot. Het verhoogt tevens de uitstraling van uw huis of kantoor.

BrightWindows is een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het vakkundig reinigen van terrassen. Met behulp van een krachtige reinigingsapparatuur herstellen we het terras naar hun oorspronkelijke staat.

Contacteer onsOfferte aanvragen
uw terras te reinigen of laten reinigen in Antwerpen
Kwaliteit en Ervaring

Elk terras wordt op een professionele manier schoongemaakt, terwijl we nog steeds zeer concurrerende prijzen bieden.

Eerlijk geprijsd

Wij geloven in onze eerlijke prijsstructuur. In onze prijzen er zijn geen verborgen extra's of vervelende verrassingen.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden over het resultaat? Wij komen terug en maken uw terras opnieuw schoon op onze kosten!

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze geslaagde schoonmaak of reiniging. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Terras laten reinigen in 4 stappen

Uw terrassen laten reinigen is eenvoudig & snel met BrightWindows
 • 1
  Afspraak Maken

  U maakt een afspraak via ons offerteformulier.

 • 2
  Inspectie

  We komen bij u langs en doen een controle van het terras.

 • 3
  Schoonmaken

  Het terras wordt met hoge druk professioneel schoongemaakt.

 • 4
  Geniet

  U kunt opnieuw genieten van een proper & veilig terras

Waarom kiezen voor BrightWindows terras schoonmaakdienst

Het kiezen van een professioneel team voor opritten en terrasreiniging in Antwerpen heeft veel voordelen. Slechts enkele van deze voordelen kunnen zijn:
 • Professionele oprit en terras reinigen  is goedkoper – Kiezen om een ​​professioneel team in dienst te nemen om uw oprit of terras schoon te maken is aanzienlijk goedkoper dan het kopen van uw eigen apparatuur. Als u niet elke maand uw externe oppervlakken gaat reinigen, is het echt niet de moeite waard om de apparatuur zelf aan te schaffen en is het inhuren van een professioneel team veel goedkoper, vooral omdat u onze services alleen jaarlijks of tweejaarlijks nodig heeft.
 • Een snellere, meer professionele service – Omdat het BrightWindows-team opritten en terrassen regelmatig schoonmaakt, hebben we uitgebreide ervaring. We kunnen bijna elk extern oppervlak veel sneller volledig reinigen dan u zou kunnen. We kunnen er ook voor zorgen dat het voltooide project volgens een professionele standaard wordt voltooid.
 • Een milieuvriendelijke service – Bij BrightWindows kunnen we een milieuvriendelijke schoonmaakservice bieden. We kunnen het hele reinigingsproject voltooien zonder te vertrouwen op potentieel schadelijke chemicaliën. Hoewel we alleen water gebruiken, kunnen we ervoor zorgen dat we het efficiënt aanpakken. Als zodanig zullen we minder water gebruiken om het oppervlak te reinigen dan een niet-professioneel persoon.

Herstel het oorspronkelijke uiterlijk van uw terras met een professionele reiniging

Een effectieve reinigingsmethode die vuil, mos, modder en zelfs onkruid verwijdert uit uw bestratings- en terras plekken met alleen water. We raden u aan deze service te gebruiken wanneer uw terras van kleur verandert in groen of modderig wordt, om uitglijden buitenshuis te voorkomen.

Hier is een korte lijst met oppervlakken die we kunnen reinigen of schoonmaken:

 • Verharde gebieden in beton, kasseien, klinkers of steen
 • Terrassen gemaakt van zandsteen, kalksteen, arduin of blauwe steen
 • Bakstenen en betonnen oppervlakken, inclusief muren niet hoger dan 2 meter
 • Tuinpaden gemaakt van steen, terracotta, bakstenen, graniet of marmer
 • Houten en composiet terrasplanken (bankirai, padouk)
 • Hekken – tot 2 meter hoog
 • Tuinmeubilair
 • Balkons – indien er afwatering is

Opmerking: voor het uitvoeren van de service hebben de professionele tuiniers / terrasreinigers toegang tot elektriciteit en water nodig.

Terras zelf reinigen?

Heeft u ooit geprobeerd uw terras zelf schoon te maken? Eerlijk gezegd hebben veel van onze klanten dit zelf geprobeerd en zij faalden om dezelfde resultaten te bereiken met hun kleine huishoudelijke (Karcher) hogedrukreinigers.

Dit komt omdat hun hogedrukreiniger niet zo krachtig is als de industriële reinigers die wij gebruiken. Daarbij duurt het ook langer om te voltooien en we weten zeker dat u betere dingen te doen hebt.

Reiniging terras combineren met andere diensten

Het is mogelijk om het onderhoud van uw terras te combineren met onze andere diensten. Zo kunnen we niet alleen uw terras schoonmaken, maar bijvoorbeeld ook direct de rest van de tuin(paden) of opritten. Onze diensten kunnen zowel periodiek als eenmalig worden uitgevoerd.

Kostprijs terras laten reinigen?

Omdat elk terras anders is in vorm en afmeting maken wij een offerte op maat. Bel ons nu op 0495 53 28 56 of vul het aanvraagformulier in om een offerte van een van onze schoonmaker te ontvangen. Ontdek hoeveel het kost om uw oprit en of terras schoon te laten maken met een gratis, vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe wij uw terras schoonmaken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Om erachter te komen wat de kosten zijn voor het laten reinigen van uw terras, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Terras/oprit laten schoonmaken door een spécialist?

BrightWindows, uw expert in de Noorderkempen, provincie Antwerpen en omstreken!
Offerte Aanvragen
Contacteer ons

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Wij bieden kwaliteit en ervaring

Wij hebben de basis gelegd om de reiniging van elk raam, veranda, zonnepaneel, luifel en naambord op zelfs de moeilijk bereikbare plaatsen op het hoogste niveau te voltooien, terwijl we nog steeds zeer concurrerende prijzen bieden.

Eerlijk geprijsd

Wij geloven in onze eerlijke prijsstructuur. Onze prijzen beginnen vanaf slechts €15, er zijn geen verborgen extra's of vervelende verrassingen. De prijs die wij u opgeven is ook de prijs die u betaalt. Wij komen langs uw huis of bedrijf op een voor u geschikt moment.

100% Garantie

BrightWindows verlaat uw locatie pas wanneer de taak is voltooid volgens onze zeer hoge normen. Wij zijn ervan overtuigd dat indien u niet geheel tevreden bent met het reinigen van uw oprit, terras, harde staanplaatsen of patio's wij terugkomen en de werkzaamheden GRATIS opnieuw uitvoeren!

Uw specialist voor terrassen, opritten reinigen in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar terrasschoonmaker in de buurt van Antwerpen? BrightWindows verzorgt ook terrasreinigingen in:

Loenhout, Wortel, Kalmthout, Westmalle, Malle, Oostmalle, Sint-Job-in-’t-Goor, Essen, Meerle, Brasschaat, Kapellen, Merksplas, Zoersel, ’s Gravenwezel, Beerse, Halle, Schilde, Wechelderzande, Hoevenen, Schoten, Merksem, Wijnegem, Zandhoven, Wuustwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Hoogstraten, Meer, Minderhout, Rijkevorsel, Massenhoven, Turnhout, Wommelgem, Weelde, Borsbeek, Oud-Turnhout, Mechelen, Keerbergen, Bonheiden, Mortsel.