Foto’s: enkele van onze realisaties

Kunststof carport, dakkoepel of een andere overkapping laten reinigen

Is het tijd om uw kunststof carport, dakkoepel of een andere overkapping te laten reinigen? Met het schoonmaken van uw koepel behoudt u een optimale lichtinval en brengt u meer daglicht en sfeer in uw woning. Vaak zijn de daken van carports vervuild door mos en fijn stof. Natuurlijk worden ramen vaker gewassen dan het glas van de carport, maar u hebt eens zoveel plezier van een dakkoepel die éénmaal per jaar wordt schoongemaakt. Kruipt u niet graag zelf op het dak? We komen dit klusje met de glimlach voor u opknappen.

ramen, glaswerk, kozijnen, omlijstingen, veranda’s en veluxen

Na nieuwbouw of verbouwing blijven er onvermijdelijk resten van beton of gips achter op ramen of schilderwerken. We reinigen graag al uw ramen, glaswerk, kozijnen, omlijstingen, veranda’s en veluxen. We gaan professioneel te werk en maken alles tot in de puntjes schoon.

zonnewering, rolluiken of zonnegordijnen

Voor het opfrissen van uw zonnewering, rolluiken of zonnegordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Met professionele producten kunnen we deze kostbare installaties weer helemaal in topvorm brengen.

Ramen wassen

Bright Windows maakt uw ramen kraaknet zodat elke ochtend een stralend begin van de dag wordt.

Moeilijk bereikbare plaatsen

Zijn sommige plekjes in of rond uw huis moeilijk bereikbaar? Heeft u geen zin om zelf acrobatische stunts uit te voeren? Onze ervaren medewerkers nemen deze schoonmaaktaken graag van u over.

renoveren raamkozijnen, veranda

Voor het renoveren van uw raamkozijnen, sierlijsten of een volledige veranda kunt u ook bij ons terecht. We brengen uw profielen weer in de staat van toen ze net geïnstalleerd werden.

dakgoten, dakranden (corniche) en rolluiken

Ook voor sterk vervuilde dakgoten, dakranden (corniche) en rolluiken kunt u bij Bright Windows aankloppen. Al uw PVC-materialen worden weer als nieuw door onze glazenwassers.

zonnepanelen reinigen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun energie op een duurzame manier zelf op te wekken door middel van zonnepanelen. U doet een investering die zich op termijn terugbetaalt. Maar wist u dat de zonnepanelen al snel tot 5% rendement verliezen wanneer ze niet regelmatig worden onderhouden?