Home » Dakgoot reinigen

Dakgoot reinigen

Denkt u eraan om uw dakgoten te reinigen of laten reinigen? Een slecht werkende dakgoot  lijkt een klein probleem, maar kan in stilte dure en serieuze problemen veroorzaken. Zo kunnen verstopte dakgoten leiden tot daklekkage, dakschade en zelfs tot funderingsschade.

BrightWindows is een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het vakkundig reinigen van dakgoten. Met behulp van een veilige reinigingsmethode zorgen we voor een optimale werking van uw dakgoten, het hele jaar door.

Contacteer onsOfferte aanvragen
Kwaliteit en Ervaring

Elke dakgoot wordt op een professionele manier schoongemaakt, terwijl we nog steeds zeer concurrerende prijzen bieden.

Eerlijk geprijsd

Wij geloven in onze eerlijke prijsstructuur. Onze prijzen beginnen vanaf slechts €15, er zijn geen verborgen extra's of vervelende verrassingen.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden over het resultaat? Wij komen terug en maken de dakgoten opnieuw schoon op onze kosten!

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze geslaagde schoonmaak- & reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Dakgoot laten reinigen in 4 stappen

Uw dakgoten laten reinigen is eenvoudig & snel met BrightWindows
 • 1
  Afspraak Maken

  U maakt een afspraak met BrightWindows via ons offerteformulier.

 • 2
  Inspectie

  We komen bij u langs en er gebeurd een controle van de dakgoten.

 • 3
  Schoonmaken

  De dakgoten wordt met professioneel materiaal schoongemaakt.

 • 4
  Zekerheid

  Uw woning is opnieuw beschermd tegen waterschade & waterlekken.

Waarom kiezen voor BrightWindows dakgoten schoonmaakdienst

Wij zijn een reinigingsbedrijf dat residentiële en commerciële gootreiniging levert in de Noorderkempen, provincie  Antwerpen  en omstreken. We zijn al 2 generaties  een van de toonaangevende reinigingsdiensten in België.

Als bedrijf zijn we eerlijk, transparant en onderhouden we altijd de communicatie met onze klanten, van de offertefase tot de voltooiing van het werk.

Onze reinigingsservice wordt aanbevolen door onze voorgaande klanten en we zijn trots op het uitstekend geleverde werk. We bieden vaste prijzen en onze goot reinigingsdiensten bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

DAKGOTEN ZIJN NIET ZELFREINIGEND EN ONDERHOUDSVRIJ

Hieronder een overzicht van zowel de interne als externe schade van het niet goed onderhouden van uw dakgoten.

Externe schade

Externe schade is normaal met het blote oog zichtbaar en kan zorgen voor nare gevolgen zoals:

 • Water dat continu langs de zijkanten van een huis stroomt, tast de oppervlaktestructuur langzaam aan; bewerkte oppervlakken evenals metselwerk
 • De aangetaste externe oppervlakken stellen de structuur bloot aan verhoogde schade door vorst en ijs
 • Water dat van de muren afloopt, verzadigt de grond in de buurt van voetplaten en funderingsconstructies
 • Slecht onderhouden goten zijn zelf kwetsbaar voor schade door vervorming dat het gewicht teweegbrengt met het vast gehouden van water
 • Schade aan borgklemmen
 • Schade aan de gootverankeringssystemen
 • Schade aan de bouwconstructie op de ankerpunten
 • Volledige instorting van de goot zelf

Interne schade

Interne schade is een geleidelijker en grotendeels verborgen en kan drastische consequenties hebben:

 • Overlopende goten laten water toe langs de dakrand en in het interne dakgebied. Dit is zelden zichtbaar van de buitenkant. Deze lekkage dreigt langzaam maar zeker verstrekkende schade aan de integriteit van de dakconstructie te doen.
 • Lekken of zelfs directe overstromingen op interne oppervlakken en in holle ruimtes.
 • Ontwikkeling van schimmel en andere schimmelgroei op interne oppervlakken en gedecoreerde oppervlakken.
 • Vochtophopingen die de verspreiding van insectenpopulaties bevorderen.
 • In combinatie met externe schade aan voetstukken de ontwikkeling van opstijgend vocht.

Dakgoten zelf reinigen?

De bladeren zijn van de bomen, de regen is gevallen en al het puin is nu in uw regengoten terechtgekomen. Het is tijd om een ladder op te pakken, uw handschoenen aan te trekken en de goot te ontstoppen voordat het volgende regenseizoen toeslaat. U bereidt zich voor op de klus en trekt de ladder uit de kelder. Maar zodra de dag komt en u buiten bent onder de hete zon, begint u zich te realiseren hoe gevaarlijk deze taak eigenlijk is…

Voor veel mensen is gootreiniging gewoon te riskant en fysiek veeleisend. Voor deze hen is BrightWindows reguliere reiniging een zeer verstandige investering.  Onze deskundige vakmensen beschikken eveneens over de juiste uitrusting en ervaring om het reinigen van dakgoten met een minimum aan risico uit te voeren.

Reiniging dakgoten combineren met andere diensten

Het is mogelijk om het onderhoud van uw dakgoten te combineren met onze andere diensten. Zo kunnen we niet alleen uw dakgoten schoonmaken, maar bijvoorbeeld ook direct de ramen , rolluiken. Onze diensten kunnen zowel periodiek als eenmalig worden uitgevoerd.

Kostprijs dakgoten laten reinigen?

De eenvoudigste en veiligste manier om goten schoon te maken, is een goot reinigingsservice in te huren. Maar hoeveel kost gootreiniging?

Landelijk zijn de gemiddelde kosten van een schone dakgoot ongeveer  €150. Deze goot schoonmaak prijzen kunnen zo laag uitvallen als €75 of zoveel als meer  dan €350 voor een heel huis, afhankelijk van de regio en de omvang en aard van de klus. De grootte en hoogte van het dak zijn grote factoren in de prijs van het schoonmaken van goten.

Als een goot reinigingsbedrijf voor een huis met 2 of 3 verdiepingen verschillende zeer hoge ladders en speciale veiligheidsuitrusting nodig heeft, kost het werk aanzienlijk meer dan het reinigen van de goten op een gelijkvloers huis.

Benieuwd naar wat BrightWindows voor u kan betekenen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het offerteformulier of bel ons op!

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe wij uw dakgoten schoonmaken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Om erachter te komen wat de kosten zijn voor het laten reinigen van uw dakgoot, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Dakgoot laten schoonmaken door een spécialist?

BrightWindows, uw expert in de Noorderkempen, provincie Antwerpen en omstreken!
Offerte Aanvragen
Contacteer ons

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Wij bieden kwaliteit en ervaring

Wij hebben de basis gelegd om de reiniging van elk raam, veranda, zonnepaneel, luifel en naambord op zelfs de moeilijk bereikbare plaatsen op het hoogste niveau te voltooien, terwijl we nog steeds zeer concurrerende prijzen bieden.

Eerlijk geprijsd

Wij geloven in onze eerlijke prijsstructuur. Onze prijzen beginnen vanaf slechts €15, er zijn geen verborgen extra's of vervelende verrassingen. De prijs die wij u opgeven is ook de prijs die u betaalt. Wij komen langs uw huis of bedrijf op een voor u geschikt moment.

100% Garantie

BrightWindows verlaat uw locatie pas wanneer de taak is voltooid volgens onze zeer hoge normen. Wij zijn ervan overtuigd dat indien u niet geheel tevreden bent met het reinigen van uw oprit, terras, harde staanplaatsen of patio's wij terugkomen en de werkzaamheden GRATIS opnieuw uitvoeren!

Uw specialist voor dakgoten reinigen in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar dakgoten schoonmaak in de buurt van Antwerpen? BrightWindows verzorgt ook dakgoot schoonmaak in:

Loenhout, Wortel, Kalmthout, Westmalle, Malle, Oostmalle, Sint-Job-in-’t-Goor, Essen, Meerle, Brasschaat, Kapellen, Merksplas, Zoersel, ’s Gravenwezel, Beerse, Halle, Schilde, Wechelderzande, Hoevenen, Schoten, Merksem, Wijnegem, Zandhoven, Wuustwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Hoogstraten, Meer, Minderhout, Rijkevorsel, Massenhoven, Turnhout, Wommelgem, Weelde, Borsbeek, Oud-Turnhout, Mechelen, Keerbergen, Bonheiden, Mortsel.