Home » Zonneschermen, luifels, screens en zonweringen reinigen

Expert in reinigen van luifels, markiezen, screens, zonneschermen en zonweringen

Na verloop van tijd kunnen zonneschermen, luifels, voortenten (screens) en zonweringen bedekt raken met vuil, groene aanslag, duivenpoep en schimmel. Het is essentieel om ze regelmatig te laten reinigen. BrightWindows biedt zonwering-, luifel en zonneschermreiniging aan bedrijven, cafés, winkels, boetieks, hotels, restaurants en ook particuliere woningen.

Wij werken voor diverse gerenommeerde bedrijven en overheden in de regio Antwerpen. De reden waarom wij deze projecten krijgen, is ons vermogen om op tijd en binnen het budget te leveren, waarbij klanttevredenheid onze belangrijkste prioriteit is, en wij geloven dat dit de sleutel tot ons succes is.

Contacteer onsOfferte aanvragen
zonweringen, luifels en zonneschermen laten reinigen
Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale schoonmaakfirma dat eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Luifels laten reinigen & onderhouden door een expert

Luifels in Antwerpen hebben veel te lijden onder vervuiling, duivenpoep, kleverige boomsappen, en schimmel die een vuile en slordige indruk achterlaten. Wij gebruiken reinigingsmiddel en 100% gezuiverd water rechtstreeks van onze voertuigen naar uw luifels waardoor ze er onberispelijk uitzien en echt opvallen tussen de rest.

Wij gebruiken osmosewater: de reden hiervoor is dat het water is ontworpen om vuil te absorberen, wat betekent dat we niet zo veel water of te veel reinigingsmiddel hoeven te gebruiken, omdat dit beter is voor het milieu.

Wij bieden onze deze reinigingsdiensten maar ook glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen en terrassen reinigen aan buiten de openingsuren en kunnen het werk ’s morgens vroeg, ’s avonds laat, ’s nachts of in het weekend uitvoeren, afhankelijk van het tijdstip dat voor uw bedrijf het meest geschikt is. U hoeft niet open te zijn voor ons om het werk uit te voeren.

Onze bestelwagens zijn volledig uitgerust, zodat wij kunnen aankomen en schoonmaken zonder dat u om stroom of water hoeft te vragen.

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Wat doet een luifel?

Een zonnescherm is een soort overkapping of luifel (meestal van waterdicht doek) die schaduw biedt op een zonnige dag of bescherming biedt tegen regen tijdens een storm. Hoewel een luifel functioneel is, is hij ook heel decoratief en kan hij zo gewaagd of sober zijn als u maar wilt.

Wat is het verschil tussen een voortent en een luifel?

Maar technisch gezien is er een verschil tussen de twee. Luifels worden meestal bevestigd aan de buitenmuur van een huis om schaduw te geven boven een raam, deur of patio. Luifels zijn stoffen bekledingen die beschutting bieden voor een vrijstaande structuur, zoals een pergola.

Is een zonnescherm een dak?

Een luifel is een dakachtige overkapping die over een ruimte uitsteekt om schaduw en beschutting te bieden tegen regen, wind of sneeuw. Luifels zijn vaak te vinden boven de ramen en deuren van woningen en commerciële gebouwen.

Waarom hebben winkels luifels/zonneschermen?

Deze werden ontwikkeld om de winkel te beschermen door de goederen zowel tegen de zon als tegen wind en regen te beschermen.

Bent u op zoek naar een zonnescherm, luifel of zonnewering schoonmaker in uw buurt?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows voor luifel, zonwering en zonnescherm reinigingen!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.

Uw expert voor luifel, zonwering en zonnescherm schoonmaak in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar schoonmaakbedrijf in de buurt van Antwerpen? BrightWindows kan uw overkappingen reinigen in: