Home » Gevelreiniging » Gevelsteen reinigen

Gevelsteen reinigen

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf voor het reinigen van uw gevelsteen? Bij BrightWindows brengen we uw bakstenen terug in hun oorspronkelijke staat. Hierbij maken we geen gebruik van schadelijke reinigingstechnieken zoals hoge druk maar onze softwash techniek.

BrightWindows levert al 2 generaties schoonmaakdiensten aan bedrijven en particulieren waaronder het reinigen van gevels in baksteen, crêpi, hout, kunststof, glas of andere materialen zonder enige schade! Wij hebben uitgebreide kennis van en ervaring met het reinigen van bakstenen en het herstellen van bakstenen tot de oorspronkelijke of de gewenste staat.

Onze professionele baksteenreinigers verwijderen alle soorten organisch materiaal (algen, mos, korstmossen, kalk) van alle soorten bakstenen, zowel oude als nieuwe. Wij bieden gratis offertes voor alle soorten gevelreinigingen.

Contacteer onsOfferte aanvragen
gevelstenen laten reinigen
Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale schoonmaakfirma dat eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Gevelstenen laten reinigen & onderhouden door een expert

Wanneer u een professionele gevelsteen reinigingsdienst boekt om de bakstenen van uw eigendommen te reinigen en naar hun oorspronkelijke staat te brengen moet u er 100% zeker van zijn dat u de juiste professional boekt voor de opdracht, een expert dat kan garanderen de specifieke resultaten te leveren waar u naar op zoek bent terwijl het ook kan garanderen dat er 0% schade wordt veroorzaakt aan het metselwerk tijdens het reinigen.

Bij BrightWindows betekent klanttevredenheid absoluut alles voor ons, dit is de reden waarom elke schoonmaakdienst die wij leveren altijd individueel wordt gegarandeerd om aan de gewenste resultaten van onze klanten te voldoen.

Wij bespreken vooraf alle mogelijke technieken voor het reinigen van uw gevel en geven u een diepgaand inzicht in hoe we werken en de resultaten die u kunt verwachten van elke techniek. Wij adviseren u dan wat wij beschouwen als de meest effectieve en efficiënte methode om uw gewenste resultaten te behalen.

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

``Er is slechts één manier om alle gevelstenen te reinigen

Dit is helaas een mythe!

Feit: Er zijn een groot aantal verschillende soorten gevelstenen en elk type vereist een andere reinigingstechniek. Zo zijn bijvoorbeeld bakstenen van klei extreem sterk en nemen ze geen water op. De gewone baksteentypes daarentegen zijn zacht en absorberen perfect water - iets om rekening mee te houden bij het kiezen van het type apparatuur voor het reinigen van gevels.

Het is ook zeer belangrijk om te begrijpen wat er van de bakstenen af moet worden verwijderd. Gaat het over cement, graffiti, verf, organisch materiaal of atmosferische verontreinigingen die vaak op bakstenen kunnen worden gevonden? Daarna kan maar pas de juiste reinigingsmethode worden bepaald om geen schade aan de gevel te veroorzaken.

De softwash aanpak werkt meestal het beste, in plaats van hoge druk koud water van een hogedrukreiniger die bij te dicht gebruik bij de gevel blijvende schade kan veroorzaken.

Gereinigde bakstenen zal uw gebouw er echt als nieuw uit laten zien. Als u door Brightwindows uw gevel wilt laten reinigen, neem dan contact met ons op voor een gratis offerte.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Kan ik een gevelsteen reinigen met hoge druk?

Het uiteindelijke het antwoord is ja maar het wordt sterk afgeraden. U kunt bakstenen huizen en gebouwen met hoge druk reinigen. Echter, experten zullen het afraden, is het belangrijk om op te merken dat baksteen geen constante hoge druk kan verdragen zoals beton dat kan. Oudere huizen, 80 jaar of ouder, kunnen mogelijk geen hoge druk verdragen. Er wordt steeds aangeraden om andere technieken te gebruiken zoals softwashing van gevels, een techniek die veiliger is en een langduriger resultaat geeft.

Kan ik mijn gevel onder hoge druk wassen?

Ja, u kunt een hogedrukreiniger gebruiken om bepaalde gevelstenen schoon te maken. Zorg ervoor dat u voldoende afstand houdt tussen de spuitmond en het oppervlak, gebruik een PSI van 1.500 en een spuitmond van 25 of 40 graden. Hoewel, gezien de kracht van een hogedrukreiniger, is het altijd het beste de hulp van een expert zoals BrightWindows in te roepen.

Dankzij onze speciale reinigingstechnieken zoals softwash kunnen we vaak veilig uw gevel in baksteen, crêpi, pleisterwerk reinigen zonder hoge druk te gebruiken. Dit verminderd de kans op schade!

Hoe vaak moeten gevels worden gereinigd?

Na verloop van tijd kunnen diverse vervuilingen (roetaanslag, mossen, algen, korstmossen) niet alleen de gevel er oud laten uitzien, maar ook op lange termijn schade veroorzaken. Daarom moet u aandacht besteden aan uw gevelstenen en het goed schoonmaken. Idealiter moeten gevels om de twee tot drie jaar worden schoongemaakt.

Kan je een gevel reinigen met softwash?

Softwash van uw gevel in steen is de beste manier om vuil te verwijderen. Vergeleken met oppervlakken zoals beton, zijn heel wat bastenen in de loop der jaren een vrij kwetsbaar materiaal en kan het beschadigd worden door wassen onder hoge druk. Wanneer we gevelstenen reinigen met softwashing, vertrouwen we op een aangepaste chemische oplossing die veilig is voor de buitenmuren.

Bent u op zoek naar een gevelsteen schoonmaker in uw buurt?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows voor pleister reinigingen!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.

Uw expert voor gevelstenen schoonmaken in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar gevelsteenreiniger in de buurt van Antwerpen? BrightWindows kan uw gevelstenen reinigen in: