Home » Glazenwassers » Glazenwasser Merksplas

Glazenwasser Merksplas

Brightwindows biedt professionele glazenwasservices in Merksplas. Onze goed getrainde en competente ramenwassers zullen fantastisch werk leveren om de vensters van uw huis of bedrijf helder en schoon te houden en ervoor te zorgen dat glaspartijen, kozijnen en vensterbanken professioneel worden gereinigd.

Bij ons kunt u niet enkel terecht voor het professioneel laten reinigen van uw ramen maar ook uw veranda’s, pergola’s, oprittenterrassenzonnepanelen, dakgoten, rolluiken en andere gladde oppervlakten.

Zelfs moeilijk bereikbare, zwaar vervuilde, en/of grote raamoppervlakken kunnen wij eenvoudig reinigen in de regio 2330 met onze telescoopsteel met borstel.

Contacteer onsOfferte aanvragen
glazenwasser Merksplas - wij reinigen uw ramen van uw huis of {bedrijf|zaak|firma|onderneming|}  vakkundig in regio 2330
Kwaliteit en Ervaring

Onze glazenwassers maken op een professionele manier ramen schoon, terwijl we nog steeds betaalbare prijzen bieden.

Eerlijk geprijsd

Als glazenwasser geloven we in eerlijke prijzen. Onze prijzen zijn all-in, er zijn geen verborgen extra's of vervelende verrassingen.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden over het resultaat? Wij komen terug naar Merksplas en maken de ramen opnieuw schoon op onze kosten!

Voorbeelden van streeploze en stralende ramen

Wij zijn trots om het werk van onze professionele glazenwassers te kunnen tonen, ook in Merksplas

Ramen laten wassen in 4 stappen

Uw ramen laten wassen is eenvoudig & snel met BrightWindows
 • 1
  Afspraak Maken

  U maakt een afspraak met BrightWindows via ons offerteformulier.

 • 2
  Inspectie

  We komen naar Merksplas en bekijken het aantal en de hoogte van de ramen.

 • 3
  Schoonmaken

  De ramen worden met professioneel materiaal schoongemaakt.

 • 4
  Zekerheid

  Uw ramen zijn weer voor een periode beschermd tegen aanslag, regen en vuil.

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

Voordelen van onze glazenwassers in Merksplas?

 • Verzekerde en gecertificeerde technici. Net als elke andere services brengt het schoonmaken van ramen bepaalde risico’s met zich mee voor uw eigendom en de veiligheid van de mensen die erbij betrokken zijn. Een goed bedrijf biedt duidelijke aansprakelijkheid en verzekering in het zeldzame geval dat er dingen misgaan. Ze bieden ook certificaten als een aanvullend bewijs van de kwaliteit en normen waaraan de schoonmakers zich houden.
 • Gebiedsdekking. Het maakt niet uit hoe goed een glazenwasser is, als hij niet werkt in het gebied waar u woont, heeft u er niet veel aan. Het inhuren van een bedrijf met een groot bereik geeft u de vrijheid.
 • Bescherming van uw privacy. Wanneer de glazenwasser een waterpaal gebruikt, hoeft hij uw huis niet binnen te gaan. Alle ramen zijn toegankelijk vanaf de buitenkant, zonder ladders, dus er is geen inbreuk op de privacy van uw kamers.
 • Professionele up-to-date apparatuur. Resultaten van hoge kwaliteit komen van hoogwaardige apparatuur en dat is dan ook wat onze professionele service te bieden heeft. Een hoog bereik door water gevoede telescoopstelen  voor ramen tot de 4e verdieping is voldoende voor het reinigen van uw huis- of kantoor ramen.
 • Een milieuvriendelijke methode die alleen gezuiverd water gebruikt. Het moderne stadsleven heeft bepaalde nadelen en chemische vervuiling is daar één van. Daarom wordt onze zeer groene ruitenreiniging gedaan met ultra zuiver water.
 • Flexibele afspraken. Het stadsleven legt meestal veel stress op uw schema. Dit is precies de reden waarom het gemak van het boeken van een dienst die bij uw planning past, u extra gemoedsrust kan geven.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op het werk van onze glazenwassers. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Vaak gestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over glazenwassen

Wat is raamwassen?

Door uw ramen het hele jaar door gewassen te houden, kunt u niet alleen beter door uw ramen zien, maar ook ziet uw huis er schoon en bewoond uit, perfect als u overweegt om uw huis in de nabije toekomst te verkopen.

Waarom is het belangrijk om een ​​professionele glazenwasser in te huren?
Een professionele glazenwasser of ramenwasser is de perfecte manier om uw ramen er fantastisch uit te laten zien. Ze hebben de juiste apparatuur en benodigdheden om uw ramen schoon te maken, zodat ze er vlekkeloos en streeploos uitzien.

Ramen op het tweede verdiep  of op een hoog kantoorgebouw kunnen ook meer nodig hebben dan alleen een ladder om te bereiken. Wanneer u een professional inhuurt, hebben zij de juiste veiligheidsuitrusting en training om hoger gelegen ramen schoon te maken, zoals die op het tweede verdieping van uw huis of hoge kantoorgebouwen.

Wat houdt raamreiniging in?

Tijdens het wassen van de ramen moet een professionele glazenwasser uw ramen van boven naar beneden en rond de hele buitenkant van het huis reinigen. Dit zal een diepe schoonmaakbeurt zijn met professionele benodigdheden om een ​​glanzende en goed onderhouden uitstraling te garanderen, perfect om uw huis er net dat beetje extra stralend uit te laten zien!

Brengen glazenwassers de schoonmaakproducten mee?

Wat de benodigdheden betreft, zorgt een professionele glazenwasser altijd voor eigen materiaal. Deze uitrusting omvat emmers, schoonmaakmiddel, sponzen en divers andere schoonmaakmateriaal . Voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen zoals ramen op de tweede of derde verdieping, kunnen glazenwassers ook een set ladders meenemen. Een ding waar een schoonmaker mogelijk toegang toe moet hebben, is water. Op die manier kunnen ze de reinigingsoplossing ter plaatse bereiden.

Wanneer moet ik mijn ramen schoonmaken?

Als uw ramen vuil zijn, weet u dat het tijd is om ze schoon te maken! Dit wordt meestal om de 2 maand of maandelijks gedaan. Voor ramen die regelmatig moeten blinken, wilt u misschien vaker een reiniging laten uitvoeren. Als u de tijd neemt om regelmatig  schoon te maken, kunt u het vuil en de ophoping van uw ramen helpen verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om elke keer te reinigen.

Misschien wilt u uw ramen ook voor een speciale gelegenheid schoonmaken. Een belangrijk evenement bij u thuis organiseren, zoals een verjaardag of jubileumfeest? Zorg ervoor dat uw ramen er vlekkeloos uitzien.

Professioneel & betaalbaar glazenwassersbedrijf

Bent u op zoek naar een betaalbaar en professioneel glazenwassersbedrijf in Merksplas? BrightWindows biedt precies dat voor alle huishoudelijke, commerciële en industriële eigendommen:
Particulieren
 • Huizen
 • Appartementen
 • Villa’s
 • Serres
 • Veranda’s
 • Pergola’s
 • Gevels
 • Reclameborden
Bedrijven
 • Horeca (hotels, restaurants)
 • Kantoren
 • Winkels
 • Showrooms
 • Magazijnen
 • Fabrieken
 • Kmo’s
 • Havenbedrijven, Industrie
Organisaties
 • Scholen
 • Festivals (oa. Tommorowland)
 • Cyclo cross (Viptenten)
 • Overheidsgebouwen
 • Ziekenhuizen
 • Rusthuizen
 • Crèches
 • Culturele centra

Ramen zelf reinigen?

Ruitenreiniging is één van die huishoudelijke onderhoudsklussen die u altijd aan professionals moet overlaten. Goed huisonderhoud omvat het reinigen van buitenramen om uw huis er geweldig uit te laten zien en de aantrekkelijkheid van uw huis te behouden. Maar het reinigen van buitenramen zonder enige ervaring of professionele apparatuur kan gevaarlijk zijn:

U riskeert letsel door vallen. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie “zijn valpartijen wereldwijd de op één na belangrijkste oorzaak van overlijden door accidentele of onbedoelde verwondingen”. Met deze informatie in het achterhoofd is het beter om het beklimmen van ladders of stoelen voor het snelle doe-het-zelf-venster wassen achter wegen te laten.

U kunt de buitenkant van uw huis beschadigen. Zelfs als u zich zelfverzekerd en competent genoeg voelt om zelf de schoonmaak te doen, moet u er rekening mee houden dat u eventuele accidentele schade aan uw eigendom uit uw eigen zak moet betalen.

Gezondheidsrisico’s. Met zoveel chemische schoonmaakproducten voor ramen en wasmiddelen op de markt, is zelfs een Ph.D. diploma in chemie misschien niet genoeg om de juiste keuze te maken. Het beschermen van uzelf en uw gezin tegen schadelijke effecten en mogelijke intoxicatie moet uw hoofdprioriteit zijn. Dat is gemakkelijk te bereiken door een professionele ramenwasser in te huren om het werk te doen.

Kostprijs ramen laten reinigen?

Wat zijn de belangrijkste prijsfactoren?

We geven u hieronder een lijst met de 6 belangrijkste factoren die de gemiddelde kosten voor het reinigen van ramen beïnvloeden:

 1. Het soort project / type pand
  De schaal van het reinigingsproject wordt bepaald door de grootte en het type van het schoon te maken pand. Er zal een aanzienlijke prijsvariatie zijn tussen het onderhoud van een flat, een rijtjeshuis of een herenhuis.
  Het aantal slaapkamers is ook een belangrijke factor. Elke afzonderlijke kamer heeft immers zijn eigen set ramen die moet worden schoongemaakt. Dit geldt ook voor kantoorpanden met meer of minder grote ruiten.
 1. Het aantal verdiepingen
  De toegankelijkheid van de ramen is een belangrijke factor in de ruitenreiniging. De tools en technieken die voor deze service worden gebruikt, zijn afhankelijk van welke verdieping het hoogste venster is. De aanpak en de kosten kunnen variëren als de ramen zich op de begane grond, op de vierde verdieping of hoger bevinden.
 2. Welke kant moet worden schoongemaakt
  Welke kant moet worden schoongemaakt, beïnvloedt ook de totale kosten. Of u uw ramen aan de binnenkant, buitenkant of misschien aan beide kanten wilt laten reinigen, heeft invloed op de tijd en arbeidskosten.
 3. Frequentie van diensten
  Hoe vaak wilt u de ramen professioneel laten reinigen? Het maakt een verschil of u maar één keer van de dienst gebruik wilt maken of dat u herhaalde bezoeken wilt, Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of om de 2 maanden.
 4. Speciale raamreiniging
  Wellicht heeft u  andere glasstructuren zoals serres, glazen daken en dakramen. Deze transparante constructies vereisen ook af en toe wat aandacht. Daarom is het handig om hun onderhoud uit te voeren tegelijk met het wassen van de andere, meest voorkomende soorten ramen. Er zijn veel voordelige deals voor het schoonmaken van ramen waar u voor kiest.
 5. In combinatie met andere schoonmaakdiensten
  Het onderhoud van uw huis vereist meer dan het schoonmaken van ramen en kan ook goot- en terrasreiniging omvatten. Wij leveren een breed scala aan diensten en bieden u de mogelijkheid om deze te combineren. Dit kan een verstandige keuze zijn omdat het u tijd en geld bespaart. Ook is het veel handiger om één reinigingsbedrijf te hebben die alle ramen, goten en patio’s in uw woning schoonmaakt dan drie afzonderlijke services te boeken.
 6. .

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe wij uw ramen schoonmaken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Om erachter te komen wat de kosten zijn voor het laten reinigen van uw ruiten, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Uw ramen professioneel laten reinigen in Merksplas?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows!
Offerte Aanvragen

Diensten die wij aanbieden

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten voor zowel bedrijven als particulieren. We gebruiken de nieuwste technologie voor vensterreiniging om ervoor te zorgen dat uw ramen kristalhelder blijven.
 • Residentiële ruitenreiniging
  Het met osmose reinigen van ramen tot op de 4e verdieping van een woning zonder een druppel wasmiddel. Of desgewenst traditionele methode.
 • Commerciële ruitenreiniging
  Geschikt voor hoogbouw kantoorgebouwen, horecazaken en meer.
 • Dakgootreiniging
  Het reinigen van goten en regenpijpen van allerlei soorten natuurlijk afval (bladeren, takken) met behulp van een krachtige stofzuiger.
 • Gevelreiniging
  Met onze gevelreiniging maken uw gebouw weer het aanzien waard.
 • Steelbewassing
  Tot wel 13,5 meter hoog met OSMOSE water een streeploos resultaat.
 • Schoonmaakdiensten veranda
  Streepvrije reiniging van veranda’s met een watergevoerde steel aan de buitenkant en ladders en wissers aan de binnenkant.
 • Terrasreiniging / Hogedrukreiniging
  Door gebruik van een jetwasher verwijderen wij mos en ander vuil van uw oprit en tuinterras om het oorspronkelijke uiterlijk te herstellen.
 • Zonnepaneel reinigen
  U krijgt het beste rendement uit uw zonnepanelen wanneer deze schoon zijn! Wij reinigen uw zonnepanelen met osmosewater voor een langer proper resultaat!
 • Oprit / terrasreiniging
  Uw terras en/of oprit weer als nieuw door het krachtig te laten reinigen.
 • Afwijkende opdrachten
  Iets anders wat er schoongemaakt mag worden? Neem contact op!

Ramen zelf wassen?

Geef geen geld uit aan dure glazenwassersmaterialen

Heel wat mensen hebben er een broertje aan dood: ramen wassen. Vooral strepen & druppels vermijden lijkt een grote uitdaging te zijn. U kan dan langsgaan in een hoe-het-zelf-zaak zoals Legerstock Rutten, Hubo Rijkevorsel, Werner Oostvogels, Van De Poel, Kadil, Jansen Lili in Merksplas voor glazenwassersmaterialen(raamwissers, schrapers, inwassers en telescoopstelen) en schoonmaakmiddel. En tot slot grootmoeders gouden raad opvolgen om strepen te vermijden zoals lauw water gebruiken met een scheutje azijn of citroensap.

Het kan ook gewoon eenvoudiger… Wist u dat we bij BrightWindows Osmosewater gebruiken? Dit is puur water dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. En bovendien in plaats van een ladder maken we gebruik van een lange steel met een borstel waarmee wij de ramen wassen. Deze methode heet telescopisch glasbewassing.

Dankzij deze technieken kunnen wij verzekeren u dat uw ramen schoner worden dan ooit tevoren.

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Merksplas.
Gratis prijsopgaven

Op elk moment een gedetailleerde, vrijblijvende schatting op basis van het type, de hoeveelheid en de toegankelijkheid van de vensters die uw woning/bedrijfspand heeft.

Flexibel prijsmodel

Profiteer van betaalbare oplossingen voor het reinigen van ruiten voor enkele en dubbele ramen, deuren, dakramen, veranda's en meer.

Eco-vriendelijke aanpak

Onze ruitenwassers zullen niets anders dan gezuiverd water gebruiken om alle glazen oppervlakken, kozijnen en richels te polijsten en streeploos achter te laten.

Veilige reinigingsmethode

Met de uitschuifbare watergevoede stelen die wij gebruiken, kunnen de specialisten externe ramen wassen tot op de vierde verdieping zonder het gebruik van ladders.

Handige boekingen

Een van onze experts kan op elke werkdag, weekends en zelfs op officiële feestdagen raamreiniging uitvoeren. Zowel voor als na de kantooruren.

Betrouwbare glazenwasser

Elk van de glazenwassers zijn getraind in verschillende ruitenwastechnieken en zijn uitgerust met alle noodzakelijke materialen om uw ramen te doen blinken.

BrightWindows: uw glazenwassersbedrijf in Merksplas

Bent u één van de 8.602 inwoners in Merksplas op zoek naar een glazenwasser? Met meer dan 50 jaar ervaring biedt ons schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in glazen wassen de beste schoonmaakdiensten tegen betaalbare prijzen in Merksplas.

De particulieren en bedrijven van de buurgemeenten, zoals Merksplas, Beerse, kunnen uiteraard ook contact opnemen met BrightWindows voor glazen wassen maar ook terrassen, gevels, veranda’s, opritten en andere gladde oppervlakten laten reinigen.

BrightWindows is een bedrijf dat dicht bij zijn klanten staat, door zijn familiale karakter en meewerkende baas tijdens de schoonmaak. We komen u bezoeken in Merksplas om samen met u de schoonmaakdiensten te bespreken. Op minder dan 20 minuten rijden en op slecht 19,2 km zijn we van ons kantoor bij u ter plaatste. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Wist je dat? Het klimaat in Merksplas.

Het klimaat is warm maar gematigd in Merksplas. Merksplass is een stad met een significante regenval. Zelfs in de droogste maand is er veel regen. Volgens Köppen en Geiger wordt het klimaat geclassificeerd als De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 9.7 ° C in Merksplas. Neerslag hier gemiddelden 800 mm.

Neerslag

De droogste maand is Februari met een gemiddelde van 50 mm. De meeste neerslag valt hier in Oktober, gemiddeld 76 mm.

Temperatuur

De warmste maand van het jaar is Juli met een gemiddelde temperatuur van 17.1 °C. Januari is de koudste maand, met temperaturen van gemiddeld 2.1° C.

Historische weergegevens

Het verschil tussen de droogste en de natste maand qua neerslag is 26 mm. Het hele jaar door, de temperaturen variëren 15.0 ° C.

Meer info over Merksplas

Hieronder nog wat meer informatie over Merksplas die we verzameld hebben

REVIEWS

Routebeschrijving van Brightwindows naar Merksplas

Rijd naar het oosten op de Wuustwezelseweg/de N144, richting de Meerweydelaan
Ga verder op de N144
Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Loenhoutseweg/de N144
Sla linksaf naar de Heilig Bloedlaan/de N14
Ga verder op de N14
Sla rechtsaf naar de Gelmelstraat/de N124
Ga verder op de N124

Meer details over Merksplas (Antwerpen)

gemeente Merksplas in de provincie Antwerpen

Gerelateerde zoekopdrachten van mensen in Merksplas

glazenwassers Merksplas, glazenwasser osmose Merksplas, glazenwasser Merksplas prijs, Glazenwasser Industrie , ramen reinigen, glazenwasser gevel Merksplas, glazenwasser Merksplas particulier, glazenwasser met hoogtewerker Merksplas, goedkoopste glazenwasser, glazenwasser glas in lood