Home » Gevelreiniging » Crepi gevel reinigen

Crepi reinigen

Stucwerk, crêpi en gevelpleister veilig laten reinigen met langdurig resultaat

Ook voor het schoonmaken van gevels in crepi of andere gevelpleisters kunt u bij schoonmaakbedrijf Brightwindows in regio Antwerpen terecht. Met behulp van onze telescopische stelen, osmosewater en softwash hebben we alle professionele apparatuur om uw crepi veilig en snel te reinigen.

Crepi is een duurzame en mooie buitenafwerking, maar het is niet onderhoudsvrij. Idealiter moet pleisterwerk om het jaar gereinigd worden.

Laat uw gevelpleister maar ook dakkapellen dakgoten, dakranden van uw woning, pand of kantoor tijdig reinigen om ophoping en aanhechten van schimmel, mos, algen, roet en kalk te vermijden.

Contacteer onsOfferte aanvragen
crepi (pleister) gevel laten reinigen
Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale schoonmaakfirma dat eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Voorbeelden van Crêpi reinigen bij klanten

Wij zijn er trots op uw een systeem voor Crêpi reinigen te kunnen tonen dat indrukwekkende resultaten oplevert bij onze klanten

Crepi laten reinigen & onderhouden door een expert

Crepi, al honderden jaren een vaak gebruikte pleister in de constructiebouw, is ook populair als buitenafwerking voor woningen. Het milieuvriendelijke materiaal is een mengsel van beton, zand en kalksteen, en wordt over het algemeen aangebracht over steen, beton of metaalgaas.

Stucco verbetert het uiterlijk van ruwe bouwmaterialen en fungeert tegelijkertijd als een isolator. Maar het materiaal is relatief poreus, waardoor gemakkelijk vlekken kunnen ontstaan. Door zijn broosheid en neiging tot afbrokkelen is een goede reinigingstechniek een belangrijk onderdeel bij het onderhouden van crepi.

U moet uw crepi gevel ten minste eenmaal per jaar reinigen om vlekken door algen, vuil, stofophoping, luchtvervuiling te voorkomen. Bij het schoonmaken is het belangrijk om te letten op scheuren, gaten of geërodeerde plekken. Bij verouderd, beschadigd of geërodeerde crepi kan water gemakkelijk in gaten of scheuren terechtkomen die ontstaan. Dit kan schimmel, meeldauw en andere moeilijke problemen veroorzaken, dus zorg ervoor dat u scheuren of openingen repareert voordat u gaat schoonmaken.

Bij BrightWindows gebruiken we softwashen, de enige manier om delicate oppervlakken zoals het buitencrepi van een huis veilig te reinigen. Hogedrukreiniging kan crepi, pvc, aluminium en hout beschadigen. Wij wassen alle crepi woningen en bedrijven zacht met behulp van lage druk van een speciale luchtpomp om gespecialiseerde reinigingsmiddelen toe te passen die schimmel, meeldauw, algen en andere organische vlekken te verwijderen.

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

``Crepi is poreus en is waterdoorlatend

Dit is helaas een mythe!

Feit: Door je gevel te bekleden met crepi bescherm je de onderliggende constructie tegen vocht en vorst. Het vocht kan onmogelijk nog doordringen tot aan de binnenmuren. Crepi is dus waterdicht en beschermt zelfs tegen de felste regen.

Crepi pleisterwerk is een goede bescherming tegen alle weersinvloeden. Omdat het op de muur wordt aangebracht zorgt het er bovendien voor dat voegen niet meer kunnen beschadigen. Doordat crepi vanwege de isolerende werking zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing zullen de kosten van het aanbrengen na verloop van tijd worden terugverdiend.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Wat is crepi?

Crepi is een cementachtig mengsel van cement, kalk, zand en water. Het is een dunne afwerklaag die op de buitenste laag van residentiële en commerciële constructies wordt aangebracht. Modere crepi bevat polymeren en andere middelen voor een grotere flexibiliteit die de veerkracht verbeteren.

Kan ik crepi onder hoge druk wassen?

Ja, u kunt een hogedrukreiniger gebruiken om crepi of pleister schoon te maken. Zorg ervoor dat u voldoende afstand houdt tussen de spuitmond en het oppervlak, gebruik een PSI van 1.500 en een spuitmond van 25 of 40 graden. Hoewel, gezien de kracht van een hogedrukreiniger, is het altijd het beste de hulp van een expert zoals BrightWindows in te roepen.

Dankzij onze speciale reinigingstechnieken zoals softwash kunnen we vaak veilig uw gevel in crepi, pleister of stucwerk reinigen zonder hoge druk te gebruiken. Dit verminderd de kans op schade!

Hoe vaak moet crepi worden schoongemaakt?

Na verloop van tijd kunnen diverse verontreinigingen (roetaanslag, mossen, algen, kalk) niet alleen het uiterlijk van een woning verouderen, maar ook op lange termijn schade veroorzaken. Daarom moet u aandacht besteden aan uw pleister oppervlak en het goed schoonmaken. Idealiter moeten crepi oppervlakken twee tot drie keer per jaar worden schoongemaakt.

Kan u crepi reinigen met softwash?

Softwash van uw gevel crepi is de beste manier om vuil te verwijderen. Vergeleken met oppervlakken zoals beton, is pleister een vrij kwetsbaar materiaal en kan het beschadigd worden door wassen onder hoge druk. Wanneer we crepi reinigen met softwashing, vertrouwen we op een aangepaste chemische oplossing die veilig is voor de oppervlakten.

Hoe kan ik crepi onderhouden?

Crepi moet jaarlijks worden geïnspecteerd op gaten, grote scheuren of scheidingen. Als gevelpleister moet worden hersteld, is het belangrijk dat dit op tijd gebeurt om schade aan uw woning of pand te voorkomen. De meeste vlekken kunnen met een mild reinigingsmiddel en water worden verwijderd. Bij Brightwindows hebben we speciale apparatuur en reinigingsmiddelen om gevels snel en professioneel te reinigen ook de minder goede bereikbare locaties zonder ladder of hoogtewerker.

Bent u op zoek naar een Crepi schoonmaker in uw buurt?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows voor pleister reinigingen!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.