Home » Softwash

Softwash reinigen

Alle oppervlakten van daken, gevels, opritten, parkings en terrassen veilig laten reinigen

De term “softwash” betekent gewoon reinigen van (buiten)oppervlakken met lage druk. Het is vergelijkbaar met het schoonmaken van de binnenkant van uw woning.

U gebruikt toch ook geen hogedrukreiniger om uw bad of vloeren succesvol schoon te maken. U brengt eerst detergenten en chemicaliën aan en schrobt of spoelt dan weg. Softwash gebruikt dezelfde methode maar op een grotere schaal.

Softwash is het gebruik van zepen en chemicaliën welke vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben direct reinigt.
Tevens doodt het direct alle algen, bacteriën, schimmels, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.

Contacteer onsOfferte aanvragen
reinigen van dak met softwash techniek

Softwash verbruikt slechts een derde van het water in vergelijking met hogedruk-reiniging. Het resultaat blijft vier tot zes keer langer zichtbaar.

Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale & professionele schoonmaakfirma dat eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Softwashing techniek

Softwashing is een revolutionaire reinigingstechniek voor het reinigen van gebouwen, daken en buitenoppervlakken zonder potentieel schade van water met hogedruk en bovendien een langdurig resultaat.

Dankzij de softwash techniek kunnen onze ervaren en gecertificeerde medewerkers een verscheidenheid aan ondergronden reinigen en behandelen:

  • daken (dakpannen, leien, zink, riet, EPDM)
  • gevels (baksteen, crepi, hout, schildergevel, sandwichpanelen, damwandplaten)
  • bedrijven (parkings, garagepoorten, reclameborden, magazijnen, loskades)
  • opritten & terrassen (klinkers, tegels, beton, kiezels)

Vanaf de grond of een platform met gebruikmaking van lagedrukapparatuur zullen wij buitenoppervlakken effectief reinigen en schoonmaken met gebruikmaking van veilige, niet-agressieve chemicaliën die volledig zijn goedgekeurd volgens Europese normen.

Voorbeelden van Soft Washing

Wij zijn er trots op uw een systeem voor buitenreiniging te kunnen tonen dat indrukwekkende resultaten oplevert bij onze klanten

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

``Softwashen gebruikt chemische producten die gevaarlijk zijn

Dit is helaas een mythe!

Feit: Zoals eerder gezegd, gebruiken we voor softwashen speciale zepen en chemicaliën om de beste resultaten te krijgen. Ondanks wat u misschien denkt, zijn deze zepen en detergenten die we gebruiken niet gevaarlijk.

Ze zijn getest en goedgekuerd, wat betekent dat ze niet schadelijk zijn voor u, uw eigendom of het milieu. Uw kinderen en huisdieren zullen vrijwel onmiddellijk na onze schoonmaak weer op uw terrein kunnen gaan spelen.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Wat is het verschil tussen hogedrukreiniging en softwash?

Terwijl hogedrukreinigingen alleen gebruik maken van water onder hoge druk om alles goed schoon te krijgen, gebruiken we bij softwash een combinatie van zeep, bleekmiddel en water om ervoor te zorgen dat uw buitenoppervlakken schoon blijven gedurende een lange termijn.

De beslissing of we gaan softwashen of met een hogedrukreiniger gebeurt op basis van wat er moet gereinigd worden. Hoewel het zeer efficiënt is, kan de kracht van hogedrukreinigers heel wat oppervlakken beschadigen en enkel op korte termijn resultaten garanderen.

Waarom kiezen onze klanten voor softwashen?

In het kort: de woningen en gebouwen zijn niet alleen mooi maar blijven ook mooi!

Wanneer we uw huis softwashen, worden vuil verwijderd en worden alle verontreinigende stoffen en bacteriën gedood. … Als u wilt dat uw huis of bedrijf er een lange tijd mooi uitziet, dan moet u uw gevel, oprit, terras en dak softwashen. Dit is ook een ideale remedie tegen de groei van bacteriën, omdat het deze organismen doodt.

Is de techniek van softwashen 100% veilig?

Ja. Als ervaren schoonmaakbedrijf in België nemen wij speciale maatregelen om ervoor te zorgen dat onze schoonmaakdiensten zoals softwashen zo veilig mogelijk zijn voor u en voor uw eigendom. Voordat we aan de slag gaan, nemen we de tijd om te begrijpen hoe we veilig tot het gewenste resultaat kunnen komen.

Wij gebruiken alleen gespecialiseerde, gecertificeerde reinigingschemicaliën. Wij weten dat dit de chemicaliën zijn die zijn ontworpen om vuil en biologisch materiaal aan te pakken, maar veilig zijn voor u en uw eigendom.

Ons team is speciaal opgeleid en zeer ervaren in de schoonmaakdiensten die wij aanbieden. Wij hebben het volste vertrouwen dat ons team uw bedrijf of woonst volledig kunnen transformeren in een proper gebouw.

Welke oppervlaktes kunnen gereinigd worden met soft washing?

Samen met dakbedekkingen, reinigen wij alle soorten oppervlakten van gebouwen: pvc, crepi, beton en baksteen oppervlakken. Softwashing kan toegepast worden op alle soorten bouwproducten, zoals hout, baksteen, beton, aluminium, vinyl gevelbekleding, dakspanen, en nog veel meer!

Overtuigd van de voordelen van softwashen en wilt u een prijsvoorstel?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.

Uw expert voor soft washen in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een specialist reinigen met lage druk in de buurt van Antwerpen? BrightWindows biedt ook softwash aan in de volgende steden: