Home » Gevelreiniging » Trespa reinigen

Trespa reinigen

Ook voor het schoonmaken van Trespa panelen kunt u bij schoonmaakbedrijf Brightwindows in regio Antwerpen terecht. Met behulp van onze telescopische stelen, osmosewater en softwash hebben we alle professionele apparatuur om uw Trespa panelen te reinigen.

Hoewel Trespa® een minimum aan onderhoud vereist, is het raadzaam om de panelen jaarlijks of telkens wanneer de ramen gereinigd worden, afhankelijk van de regio of toepassing te reinigen.

Laat uw Trespa platen (gevels, dakkapellen, dakgoten, dakranden) van uw woning, pand of kantoor tijdig reinigen om een grijze waas of grijze vlekken op het Trespa te vermijden.

Contacteer onsOfferte aanvragen
trespa laten reinigen
Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale schoonmaakfirma dat eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Trespa laten reinigen & onderhouden door een expert

Trespa materiaal is zeer geliefd bij woning- en kantoorbouw vanwege haar duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het wordt vaak verkocht als onderhoudsvrij materiaal waar u niet moet naar omkijken, maar zoals u zal merken is het niet helemaal onderhoudsvrij. Om de duurzaamheid van uw Trespa gevelbekleding te verlengen, is het belangrijk om het regelmatig te laten reinigen. Na een goede onderhoudsbeurt ziet het materiaal er weer uit als nieuw.

Trespa, maar ook andere kunststof gevelbekleding zoals Keralit, Fortex en Werzalit, zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Maar wanneer deze materialen een lange tijd niet goed schoongemaakt zijn, krijgt het vuil toch de kans om aan te hechten. Het is dan vrijwel onmogelijk om het nog gereinigd te krijgen. Het is dus zeer belangrijk om hier zorgvuldig aandacht aan te besteden, ook al lijkt het materiaal op het eerste gezicht onderhoudsvriendelijk.

Hoewel het relatief eenvoudig is om Trespa zelf te reinigen, is het makkelijker om het periodiek door een expert te laten schoonmaken. We hebben een borstel en spons op een telescoopsteel waarmee we zonder ladder het Trespa op de hoge delen van je huis kunnen bereiken. De moeilijk bereikbare plekken worden dan ook meegepakt en je gevelbekleding wordt op een effectieve en zorgvuldige manier gereinigd.

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

``Trespa platen zijn ondoordringbaar voor verontreiniging en zijn volledig onderhoudsvrij

Dit is helaas een mythe!

Feit: Trespa heeft een gesloten oppervlak dat vrijwel poriënvrij is, waardoor het zeer ondoordringbaar is voor verontreiniging. Bovendien, is Trespa® zeer goed bestand tegen een groot aantal chemicaliën, waaronder veel verschillende niet-agressieve en agressieve
reinigingsmiddelen.

Trespa® toepassingen vragen een minimum aan onderhoud, maar de gevel van uw woning, bedrijfspand of kantoor krijgt namelijk wel te maken met verschillende weersomstandigheden, waardoor ze af en toe een schoonmaakbeurt nodig hebben. Denk hierbij aan wind, regen of winterse buien. Deze weersverschijnselen zullen een spoor achterlaten op uw Trespa platen, die wij vakkundig en professioneel kunnen reinigen.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Wat is Trespa?

Trespa is een vlakke plaat op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met houtvezels en vervaardigd onder hoge druk en temperatuur. Met behulp van speciale technieken zijn de panelen voorzien van een geïntegreerd, decoratief oppervlak met melamine-geïmpregneerd papier. De resulterende eigenschappen maken het product bijzonder geschikt voor een breed scala van toepassingen.

Wat maakt Trespa zo uniek?

 • Trespa is extreem slijtvast en wordt niet nadelig beïnvloed door vocht.
 • De hoge chemische bestendigheid is bestand tegen reiniging met agressieve desinfectiemiddelen zonder dat de eigenschappen of het uiterlijk van het paneel worden aangetast.
 • Een gunstige combinatie van buigsterkte en elasticiteit maakt Trespa slagvast.
 • Het paneeloppervlak heeft een gesloten structuur, vuil hecht zich niet vast, waardoor het van nature schoon en gemakkelijk te onderhouden is.
 • Het brandgedrag is uitstekend, omdat het niet smelt of druipt en lang stabiel blijft.
 • Standaard hardmetalen gereedschappen voor hardhout kunnen worden gebruikt voor elke vorm van bewerking, zoals zagen, boren en frezen.

Waar kan Trespa worden gebruikt?

Trespa is speciaal ontworpen voor gebruik onder zware omstandigheden:

 • Vochtbestendigheid maakt dit ideaal voor gebruik in vochtgevoelige ruimtes.
 • Ongevoelig voor agressieve reinigings- en desinfectiemiddelen. Dit is van vitaal belang in operatiekamers, laboratoria en farmaceutische en voedselproductieomgevingen.
 • Gemakkelijk te reinigen oppervlak samen met zijn uitzonderlijke kras- en stootvastheid, onderhoudsarm met goede chemische bestendigheid.
 • Zeer zelfdragend door zijn buigstijfheid. Deze eigenschap in combinatie met de hoge kras- en slijtvastheid maakt het materiaal ideaal voor allerlei soorten meubilair en inrichtingen.
 • Toepassingen zoals laboratorium-, kantoor- en onderwijsmeubilair, receptiebalies, kasten, tafels en aangepaste industriële werkstations in farmaceutische, cosmetische, elektronische en voedingsmiddelenproductieomgevingen.

Bent u op zoek naar een Trespa schoonmaker in uw buurt?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows voor Trespa reinigingen!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in de Noorderkempen en Antwerpen.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.