Home » Gevelreiniging » Muren reinigen

Muren reinigen

Revolutionaire Softwash techniek voor het reinigen van muren

BrightWindows, uw professionele reinigingsbedrijf in België, biedt nu de revolutionaire Softwash techniek aan voor het reinigen van (buiten)muren.

Deze techniek maakt gebruik van gespecialiseerde biologisch afbreekbare chemicaliën die onder lage druk worden aangebracht. Hierdoor kan er geen schade ontstaan aan de te reinigen oppervlakten.

Onze Softwash methode is niet alleen veilig, maar ook zeer effectief in het verwijderen van vuil, algen en schimmels van uw (buiten)muren.

Kies voor BrightWindows en zie uw muren weer stralen als nooit tevoren! Contacteer ons vandaag nog voor een offerte op maat.

Contacteer onsOfferte aanvragen
gevelstenen laten reinigen
Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale schoonmaakfirma dat eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Voorbeelden van muurreinigingen

Wij zijn er trots op uw een systeem voormuurreiniging te kunnen tonen dat indrukwekkende resultaten oplevert bij onze klanten

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

muren reinigen? Dit zijn de mogelijkheden.

  • Muren reinigen met een hogedrukreiniger is een veelgebruikte techniek. Het is echter een agressieve methode die schade kan veroorzaken aan sommige materialen, zoals hout, steen, stucwerk en meer.
  • Brightwindows gebruikt daarom softwash, een veel veiligere techniek. Softwash is een veel mildere methode waarbij algen, schimmels en andere vervuiling worden verwijderd met behulp van een speciale oplossing, zonder dat er schade wordt toegebracht aan het oppervlak.
  • De oplossing wordt met een lage drukspuit op het oppervlak gespoten, waardoor het vuil wordt losgeweekt en de muur wordt gereinigd. Daarna wordt het vuil verwijderd met een hogedrukspuit, waardoor het oppervlak er weer als nieuw uitziet.

``Softwash gebruikt chemische producten die gevaarlijk zijn voor de muren

Dit is helaas een mythe!

Feit: Er is een mythe dat softwash schadelijk zou zijn voor het reinigen van muren. Maar dit is niet waar. Softwash is een milde en effectieve manier om muren te reinigen, zonder schade aan te richten. Het gebruikt een combinatie van lage druk, milde reinigingsmiddelen en warm water om de meeste soorten vervuiling en algen te verwijderen.

Softwash is veiliger dan andere methoden, zoals hogedrukreiniging, en het is een veelzijdige manier om muren, gevels, daken en andere oppervlakken schoon te maken. Softwash is een duurzame en effectieve methode voor muren reinigen.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Wat is de Softwash techniek voor het reinigen van buitenmuren?

De Softwash techniek is een revolutionaire manier om buitenmuren te reinigen zonder gebruik te maken van hoge druk en harde borstels. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van gespecialiseerde biologisch afbreekbare chemicaliën die onder lage druk worden aangebracht. Deze chemicaliën zijn veilig voor de te reinigen oppervlakken en zeer effectief in het verwijderen van vuil, algen en schimmels van uw buitenmuren.

Waarom is de Softwash techniek veilig voor de te reinigen oppervlakken?

De Softwash techniek maakt gebruik van gespecialiseerde biologisch afbreekbare chemicaliën die onder lage druk worden aangebracht. Hierdoor kan er geen schade ontstaan aan de te reinigen oppervlakken. De chemicaliën zijn veilig voor de meeste soorten oppervlakken en kunnen zonder problemen worden gebruikt op stenen, beton, hout en andere materialen.

Hoe effectief is de Softwash techniek in het verwijderen van vuil, algen en schimmels van uw buitenmuren?

De Softwash techniek is zeer effectief in het verwijderen van vuil, algen en schimmels van uw buitenmuren. De gespecialiseerde biologisch afbreekbare chemicaliën dringen diep door in het oppervlak en breken het vuil af zonder het oppervlak te beschadigen. Hierdoor blijven uw muren langer schoon en zien ze er weer als nieuw uit.

Waarom zou ik BrightWindows kiezen voor het reinigen van mijn buitenmuren?

BrightWindows is een professioneel reinigingsbedrijf in België dat gespecialiseerd is in de Softwash techniek voor het reinigen van buitenmuren. Wij gebruiken alleen biologisch afbreekbare chemicaliën die veilig zijn voor uw muren en het milieu. Bovendien zijn onze medewerkers goed opgeleid en hebben ze ruime ervaring in het reinigen van buitenmuren. Bij BrightWindows krijgt u altijd een offerte op maat en een garantie op het geleverde werk.

Hoe kan ik contact opnemen met BrightWindows voor een offerte op maat?

U kunt contact opnemen met BrightWindows voor een offerte op maat door ons te bellen op het nummer 0495 53… (toon GSM-nummer), of door ons een e-mail te sturen op info@brightwindows.be. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website, www.brightwindows.be. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en een offerte op maat te geven voor het reinigen van uw buitenmuren.

Bent u op zoek naar een muurreinigspecialist actief in uw regio?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows voor gevelreiniging!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in België.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.