Home » Parking reinigen

Parking reinigen

Revolutionaire Softwash techniek voor het reinigen van uw parking

BrightWindows is een toonaangevend reinigingsbedrijf in België en wij zijn trots om u onze nieuwe schoonmaaktechniek aan te bieden: Softwash.

Onze Softwash methode maakt gebruik van biologisch afbreekbare chemie die onder lage druk wordt aangebracht. Hierdoor worden oppervlakten zoals uw parking op een veilige en effectieve manier gereinigd, zonder schade te veroorzaken.

Het resultaat is verbluffend: uw parking ziet er weer als nieuw uit! Kies voor de Softwash techniek van BrightWindows en geniet van een professionele en duurzame reiniging van uw parking.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Contacteer onsOfferte aanvragen
klinkers ontmossen van oprit
Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale schoonmaakfirma dat eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Voorbeelden van parking schoonmaken

Wij zijn er trots op uw een systeem voor parking reinigingen te kunnen tonen dat indrukwekkende resultaten oplevert bij onze klanten

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

parking reinigen? Dit zijn de mogelijkheden.

BrightWindows gebruikt Softwash technieken voor het reinigen van parkeerplaatsen. Softwash is veel veiliger dan een hogedrukreiniger omdat het minder schade aan het oppervlak kan veroorzaken. De techniek bestaat uit het toepassen van een speciale oplossing op het oppervlak dat wordt gereinigd. Deze oplossing is samengesteld uit verschillende ingrediënten die de vervuiling losmaken en verwijderen. Daarna wordt het oppervlak afgespoeld met schoon water. Hierdoor wordt het oppervlak grondig gereinigd zonder schade te veroorzaken.

De ingrediënten die worden gebruikt in de Softwash oplossing zijn onder andere:

  • Natriumhypochloriet
  • Natriumcarbonaat
  • Natriumhydroxide
  • Natriumdodecylsulfaat
  • Natriumlaurylsulfaat

Deze ingrediënten zijn veilig voor het milieu en helpen bij het verwijderen van algen, mossen, vuil, olie, vet en andere vervuiling. Dankzij deze techniek wordt het oppervlak grondig gereinigd zonder de kleur of het oppervlak te beschadigen.

``Softwash gebruikt chemische producten die gevaarlijk zijn voor een parking

Dit is helaas een mythe!

Feit: Softwash reinigingsmethoden zijn een zeer effectieve manier om parkeerplaatsen te reinigen. Er bestaat een mythe dat softwash schadelijk zou zijn voor parkeerplaatsen, maar dit is niet waar. Softwash gebruikt een lage druk om de oppervlakken te reinigen, waardoor de kans op schade aan de oppervlakken wordt verminderd. Bovendien worden er geen agressieve chemicaliën gebruikt, waardoor de kans op schade aan het milieu ook wordt verminderd.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Wat is de Softwash techniek voor het reinigen van uw parking?

De Softwash techniek is een revolutionaire methode om uw parking op een veilige en effectieve manier te reinigen. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare chemie die onder lage druk wordt aangebracht. Dit zorgt voor een diepe reiniging van uw parking zonder schade te veroorzaken aan het oppervlak.

Waarom is de Softwash techniek veilig voor het reinigen van uw parking?

De Softwash techniek is veilig voor het reinigen van uw parking omdat er gebruik wordt gemaakt van biologisch afbreekbare chemie die onder lage druk wordt aangebracht. Hierdoor wordt het oppervlak van uw parking niet beschadigd en blijft het er als nieuw uitzien. Bovendien is deze techniek milieuvriendelijk en duurzaam.

Wat zijn de voordelen van de Softwash techniek voor het reinigen van uw parking?

De Softwash techniek heeft veel voordelen voor het reinigen van uw parking. Zo is deze techniek veilig, effectief en milieuvriendelijk. Bovendien zorgt de diepe reiniging ervoor dat uw parking er als nieuw uitziet en blijft het oppervlak langer schoon.

Waarom zou ik BrightWindows kiezen voor het reinigen van mijn parking?

BrightWindows is een toonaangevend reinigingsbedrijf in België dat gespecialiseerd is in de Softwash techniek voor het reinigen van uw parking. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het reinigen van diverse oppervlakten, waaronder parkings. Wij bieden altijd een offerte op maat aan en garanderen dat uw parking er weer als nieuw uitziet na onze behandeling.

Hoe kan ik contact opnemen met BrightWindows voor een offerte op maat?

U kunt contact opnemen met BrightWindows voor een offerte op maat door ons te bellen op het nummer 0495 53… (toon GSM-nummer), of door ons een e-mail te sturen op info@brightwindows.be. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en een offerte op maat te geven voor het reinigen van uw parking.

Bent u op zoek naar een parkingreinigspecialist actief in uw regio?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows voor parkingreiniging!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in België.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.

Uw expert voor uw parkeerplaatsreiniging in België

Bent u op zoek naar schoonmaakbedrijf in België? BrightWindows verzorgt ook het reinigen van parkeerplaatsen in o.a.: