Home » Gevelreiniging » Muur Ontmossen

Muur Ontmossen

Revolutionaire Softwash techniek voor het ontmossen van muren

BrightWindows biedt een nieuwe, revolutionaire softwash techniek aan om muren te ontmossen. Deze techniek maakt gebruik van gespecialiseerde biologisch afbreekbare chemie die onder lage druk wordt aangebracht, waardoor er geen schade ontstaat aan de te reinigen oppervlakken.

Met deze softwash methode, kunnen we niet alleen mossen en algen verwijderen, maar ook schimmels, bacteriën en andere organische verontreinigingen. Onze techniek is geschikt voor alle soorten muren, waaronder bakstenen, crêpi, trespa, beton en gevelbeplating.

Onze professionele en ervaren medewerkers werken veilig en efficiënt, met respect voor het milieu en de omgeving. Wilt u uw muren professioneel laten ontmossen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contacteer onsOfferte aanvragen
Kwaliteit en Ervaring

Dankzij onze kennis kunnen we u de best denkbare service, kwaliteit en ervaring bieden

Eerlijk geprijsd

Wij zijn een lokale schoonmaakfirma dat eerlijke prijzen hanteert.

100% Garantie

Niet helemaal tevreden? Wij beginnen opnieuw om uw 100% tevredenheid te garanderen.

Voorbeelden van muren ontmossen

Wij zijn er trots op uw een systeem voor muren ontmossen te kunnen tonen dat indrukwekkende resultaten oplevert bij onze klanten

0 zonnepanelen gereinigd

0 km onderweg naar klanten

0 m² ramen gewassen

0 liter koffie gedronken

Muren ontmossen? Dit zijn de mogelijkheden.

Wanneer je last hebt van mos op je muren, is het verleidelijk om een hogedrukreiniger te gebruiken om dit te verwijderen. Echter, bij Brightwindows gebruiken we een veel veiligere techniek genaamd softwash.

Bij softwash maken we gebruik van een speciale reinigingsoplossing die het mos oplost en verwijdert zonder schade aan te brengen aan de muur. Dit is vooral belangrijk wanneer je te maken hebt met delicate materialen, zoals:

  • Baksteen
  • Stucwerk/Crêpi
  • Trespa
  • Natuursteen

Met onze softwash techniek kunnen we mos en andere verontreinigingen veilig en effectief verwijderen, zonder de structuur of kleur van de muur aan te tasten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

``Softwash gebruikt chemische producten die gevaarlijk zijn voor de muren

Dit is helaas een mythe!

Feit: Er bestaat een mythe dat softwash schadelijk zou zijn voor het ontmossen van muren. Dit is echter niet waar. Softwash is een veilige en effectieve methode om mossen en algen van muren te verwijderen. Het proces maakt gebruik van een mild reinigingsmiddel dat de muren niet beschadigt. Bovendien is het gebruik van softwash milieuvriendelijk omdat het geen schadelijke chemicaliën bevat. Kies daarom gerust voor softwash als je je muren wilt ontmossen zonder ze te beschadigen.

Wat klanten vertellen

We zijn erg trots op onze schoonmaak- en reinigingsopdrachten. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.

Waarom zou ik mijn muren laten ontmossen?

Het ontmossen van muren is belangrijk om de levensduur van uw muren te verlengen. Mossen, algen en andere organische verontreinigingen kunnen zich hechten aan uw muren en de structuur van uw muren beschadigen. Dit kan resulteren in scheuren, loskomend pleisterwerk en lekkages. Bovendien kan een muur die bedekt is met mossen en algen er onverzorgd uitzien, waardoor de esthetische waarde van uw woning of gebouw afneemt.

Wat is de softwash techniek?

De softwash techniek is een revolutionaire manier om uw muren te ontmossen. Het maakt gebruik van een biologisch afbreekbare chemie die onder lage druk wordt aangebracht op uw muren. Door deze methode is er geen risico op schade aan uw muren. De chemie breekt de mossen en algen af en laat uw muren er weer als nieuw uitzien.

Is de softwash techniek veilig voor mijn gezin en huisdieren?

Ja, de softwash techniek is volledig veilig voor uw gezin en huisdieren. De chemie die wij gebruiken is biologisch afbreekbaar en niet giftig. Bovendien wordt de chemie aangebracht onder lage druk, wat het risico op schade aan uw muren vermindert. Onze professionele en ervaren medewerkers werken veilig en efficiënt, met respect voor het milieu en de omgeving.

Kan de softwash techniek worden toegepast op alle soorten muren?

Ja, onze softwash techniek kan worden toegepast op alle soorten muren, waaronder bakstenen, crêpi, trespa, beton en gevelbeplating. Onze professionele en ervaren medewerkers hebben de kennis en expertise om uw muren veilig en efficiënt te ontmossen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor het ontmossen van mijn muren?

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte op maat. Onze professionele en ervaren medewerkers zullen uw situatie beoordelen en u voorzien van een offerte die past bij uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om uw muren professioneel te laten ontmossen.

Bent u op zoek naar een muurreinigspecialist actief in uw regio?

Vraag vrijblijvend een offerte bij BrightWindows voor muurreiniging!
Offerte Aanvragen

Waarom kiezen voor BrightWindows…

BrightWindows is met 27 jaar oud ervaring werkzaam in België.
Ervaren & Professioneel

Wij zorgen ervoor dat onze schoonmaakservice het resultaat heeft dat u nooit had ingebeeld, probeer het en ontdek zelf de perfectie van ons werk!

Opgeleid Personeel

Ons personeel heeft niet alleen ervaring maar volgt ook regelmatig opleidingen over de nieuwste technieken en producten over het schoonmaken.

Uitstekende Klanten Beoordelingen

Heel wat klanten zijn u voorgegaan, aarzel daarom zeker niet om de beoordelingen van onze klanten te lezen of de voor- en na foto's te bekijken.